Powered By Blogger

onsdag 3 augusti 2011

Så kul var det, min skådiskarriär & Muffin

Haha… så superkul var det att ge sig på att ladda ner Odd Mollys produktbilder…


… japp, jag somnade! Efter ungefär en och en halv sida, så jo jo jag kommer nog att vara klar med det lagom till att bilderna försvinner från deras hemsida igen… Eller så skippar jag det. Vilket jag gör just för idag i alla fall.

Fiskgratäng på gång i ugnen och tyckte det var roligare att titta in lite här, samtidigt som jag multitaskar med Wallander på tv. På engelska. Ganska skumt, man är ju van att det är på svenska. Ska vara på svenska. Vilket fick mig att vandra lite längs minnenas allé i skallen. Och landa vid att jag faktiskt har varit statist i en tysk Wallanderfilm en gång. Danslärarens återkomst tror jag att det möjligen var...

Jag ”spelade” i alla fall rockbrud på pub. Valsade bland annat fram och tillbaka tillsammans med långhårig kille framför en kamera som zoomade in på oss. Har aldrig fått chansen att se om min insats var av stordådskvalitet eller inte… :o) Lite synd faktiskt. Och ännu syndare att jag inte har några bilder att visa er från denna galna dag för ett gäng år sedan.

Fast jag har en annan bild. Jag hade faktiskt tänkt försöka hålla det hemligt till måndag kväll. Men jag kan inte… så jag läcker det nu istället; avslöjandet att den röda kattflickan som jag lade ut en bild på här i förra veckan, denna lilla söting:


… kommer att flytta hit!!! Vi ska åka och hämta henne på måndag. Ska bli så sjukt kul att bli matte till en lillkatt igen… säger jag nu… För hon kanske river huset, får fett med stryk av de andra fyrbentingarna och det går åt helsefyr… men det märker vi i så fall…

Jag har en idé om vad hon ska heta… ett knasnamn eftersom jag bara kommer på sådana till våra djur… Muffin. Vad tycker ni om det; hiss eller diss? Eller har ni något annat, bättre namnförslag så hojta gärna.
Nu är maten klar här, så jag säger over and out tack för idag och Kram på er!

24 kommentarer:

  1. Muffin är jättesött och jag tror det kommer att liva upp med en bebis i huset.

    kraaam och gonatt!

    SvaraRadera
  2. Söt som socker. Tycker hon ska heta Doris. Kram!

    PS Blev nyfiken på filmen. Kan du inte fixa den?! Borde gå.

    SvaraRadera
  3. Nej men ååååå grattis! Hon är ju alldeles alldeles underbar :) Så luktar de så himla gott när de är så där små - mjukt och varmt liksom :)
    Kram å sov gott!

    SvaraRadera
  4. Muffin passar jättefint på sötnosen. Vad roligt att hon ska flytta in hos er.
    Kram

    SvaraRadera
  5. Muffin är ett perfekt kattnamn! Jag har faktiskt en fd arbetskollega som har en röd katt med det namnet! :-) Mvh Alexandra

    SvaraRadera
  6. Ja nog ser hon allt ut att heta Muffin, tycker jag.
    Sötenöte!
    Vill pussa den lille nosen nån dag.

    SvaraRadera
  7. Muffin är ett bra kattnamn. Känner två katter med det namnet; en norsk skogskatt och en svart bondkatta, som f ö är mamma till min svarta skönhet. Denna svarta superkisse är för tillfället bortsprungen och jag hoppar verkligen att han hittar hem igen. Han är saknad :´(
    Gud så roligt med "smått" i huset. :)

    /Anneli

    SvaraRadera
  8. Sötare än söt är hon och namnet blir perfekt på pluttan!
    Blir nästan lite avundsjuk... Tänk så ljuvligt det är att borra in näsan i pälsen och sniffa på den goda doften!
    Vi har tre gammelkatter som också är gosiga, men det är något alldeles extra med en kattbaby!
    Kram Mags

    SvaraRadera
  9. Så det blir tillökning:) Hon är bedårande! Har alltid velat ha en röd kisse:) Kram

    SvaraRadera
  10. Åh, hon är ljuvlig!!! Muffin blir suveränt men Doris är min favorit :) kram

    SvaraRadera
  11. Vilket ljuvligt litet nystan!! Kattungar är verkligen det sötaste som finns. Underbart mjuka och gosiga och luktar så gott :-) Klart att det där är en Muffin, det syns ju lång väg!

    Kramar!

    SvaraRadera
  12. Muffin är ett underbart namn. Min nu insomnade älskling som hette Lucifer kallade jag för Mr Muffins för han var precis som en muffins, mjuk, varm och alldeles, alldeles underbar.
    Grattis till tillökningen!

    SvaraRadera
  13. Grattis till sötaste katten! Den katten kommer till det bästa hemmet of the best!
    Kram

    SvaraRadera
  14. Blir roligt att följa hur det går för Muffin (perfekt namn)när hon flyttar hem till er. kram

    SvaraRadera
  15. Tusen tack för era kommentarer! Superkul att så många gillar att hon ska heta Muffin! Så får det bli. Muffin Rubin eftersom hon heter Rubin nu, och fint "barn" har flera namn...
    Jag gillar Doris också men det är bara det att det fanns en katt som hette Doris och som blev överkörd så då känns det inte riktigt rätt att "sno" hennes namn, om ni fattar.
    Och vare sig ni vill det eller ej så lär det troligast bli en del fler djurinlägg här från nästa vecka... är ni okej med det?
    Ha en fin dag! KRAM!

    SvaraRadera
  16. Oh vad kul!!!! Muffin låter som det perfekta namnet för den tjejen! Grattis till tillökningen! KRAMAR

    SvaraRadera
  17. Muffins är fint..annars tycker jag Morot kan vara småfint på en röd kuse :)

    SvaraRadera
  18. Muffin är superfint! Lyckos henne som får bo hos er. Kram!

    SvaraRadera
  19. kise såklart, inte kuse.....ingen häst ju ;)

    SvaraRadera
  20. En ruggig Morotsmuffin då! :-) Om man nu ska gå på linjen Sofie beskriver och att kärt, fint barn har många namn... Fin är hon i alla fall, ingen tvekan där... Tänk att få borra ner näsan i den där gosiga gosegos... Fniss... Grattis till henne, hon åker inte på däng alls av de andra ju, hon är alldeles för söt. Och troligen minst lika fräck...
    Kram/Tina

    SvaraRadera
  21. Haha... Morotsmuffin... jag kanske det... om den här gammeltanten kan ändra sig för just nu är det Muffin som gäller... har ju en Mazarin redan så tänkte att den lille rädde stackaren skulle få en kombatant... ;o) KRAM!

    SvaraRadera
  22. Men, vilken sötnos.

    Det blir fullt upp då med en liten vilding i huset,
    Har just jagat ut mina 3 kattungar ur garderoben....igen..men de skall ju flytta hemifrån snart.

    Karin

    SvaraRadera
  23. Karin: ja troligast så blir det väl mer liv i luckan än jag tror... har inte haft kattunge på så länge att jag glömt... förträngt... Rapporter lär säkert komma här. :o) Kram till dig och dina fyrfotingar!

    SvaraRadera