Powered By Blogger

måndag 15 augusti 2011

På buss och säger aldrig mer


Min utsikt just nu. Med en liten skymt av min royaliga dagens. På buss till längst bort i fucking stan för att hämta ut ett Schenkerpaket. Jag fattar liksom inte vad problemet är när man med sin allra snällaste röst bönar och ber säljaren att skicka till det utlämningsstället som ligger runt hörnet och man lik förbannat får det till andra sidan jordklotet... Och det är ju långt ifrån första gången... :o(
Grrr! Så nu säger jag aldrig mer att jag klickar när Schenker är involverade... Och därmed basta! Kram från en som aspirerar på att vinna SM i gnällkärring! :-)

- Posted using BlogPress from my iPhone

6 kommentarer:

  1. Varför gör dom så kan man ju undra..konstigt det skal vara så svårt!
    Bra du skrev om kjolen, föredrar utan fladder helt klart!
    Tyvärr inget GBG för mig heller..vi får trösta varandra via nätet, snyft..
    KRAM

    SvaraRadera
  2. Men frågan är varför det kommer så långt bort om du har ett närmre? Förstår att det blir hopplöst. Vår utlänning har flyttat en t-banestation bort, eländigtr det.

    SvaraRadera
  3. Vad är dagens stass i royal?
    Mvh V

    SvaraRadera
  4. Annelie: ja det verkar som om flera inte kan då. Trist! Men som sagt så får vi trösta varandra istället. :o) Och jag fick lite tröst redan idag. Med ett superfint paket på posten. :o) Ska packa upp det nu. :o) Kram!

    Helene: det är det stället som står överst om man klickar på utlämningsställen i vår stad. Helkorkat eftersom det ligger minst centralt av alla utlämningsställen. Jag blir mest sur för jag skickar med adress till ett runt hörnet men att säljarna skiter i det och ändå tar det andra… Surt när utlämningsställena flyttar… Grrr det också. :o) Kram!

    V: Taradiddlen. Jag gjorde precis ett nytt inlägg med en dagensbild. Kram!

    SvaraRadera
  5. Visst är det surt. Jag har samma sak med schenker. Det stället som står först är åt fel håll för mig och jag ber folk att skicka till det andra, men alla verkar inte klara av det.

    Surast någonsin var dock när jag kontaktade en säljare och frågade om hon kunde skicka med dhl innan jag lade bud. Det var inga problem sade hon. Och jag betalade sedan för det (lite dyrare): Ändå skickade hon med schenker och paketet sågs inte till förrän en vecka senare.

    SvaraRadera
  6. Äppelträdet: ja visst är det skitstörigt! Man undrar ju liksom vad problemet är… att skriva den adress man ber om… Det där med att de skickar på annat sätt trots att man frågat innan har jag också varit med om. Grrr! Och att man betalt extra för rek och ändå inte fått det rek. Det borde vara skottpengar på sådana säljare ;o) Kram!

    SvaraRadera