Powered By Blogger

tisdag 16 augusti 2011

Bildfix –hur gör ni? & genomskinlighet igen

Jag införskaffade en liten minidator för ett par veckor sedan. Men jag har knappt använt den. Jag sitter fortfarande och tampas med blogginläggen i segdatorn istället. Av en enda anledning; att jag saknar ett bildfixarprogram i den lilla. Vilket jag tycker att jag behöver eftersom jag alltid gör bilderna mindre och fixar lite skärpa och ljusar upp när det behövs. Vilket är oftast.

Så nu känner jag att det är dags för lite aktivitet på den fronten, så att minidatorn kan få ta över. Och det innan nästa vecka när det vankas Stockholmsresa, för fyra dagar utan att kunna blogga känns ju helt otänkbart… ;o) Så därför frågar jag nu, en smula smådesperat, er med minidatorer; hur har ni löst bildfixeriet?


Och med den bilden blev det ett brutalt byte av samtalsämne. För över till Goseen igen och frågan om dess genomskinlighet. Inte sa jag som enbart provat den med underklänning. Fel kontrade darling Too di Loo som testat den utan underklänning. Så för att förtydliga detta toppheta ämne… ;o) så kan man säga att den vita gåsen inte är genomskinlig så länge man backar upp den med en underklänning.
Och NU droppar jag det ämnet, innan ännu fler av mina ickepedagogiska sidor tittar fram och rör till det… Ha en bra dag! Var rädda om er själva och varandra!

6 kommentarer:

  1. ha ha ha puss du sköna böna:):)

    SvaraRadera
  2. Kan du inte ha tex Picasa på en minidator? Gratis och bra program.

    SvaraRadera
  3. Too di Loo: haha… ja rätt ska ju liksom vara rätt :o) Kärlek finaste! Kram!

    SvaraRadera
  4. Jag har laddat min lilla med fotoredigeringsprogrammet från Windows Live - samma som jag har på min ordinarie burk - skitnöjd med det:)
    Kram

    SvaraRadera
  5. Anonym & Frösötös: tusen tack för tipsen! Jag ska kolla på båda era alternativ. Håll gärna tummarna att denna tekniskt efterblivna tant lyckas ladda ner… har aldrig gjort det för… Kram!

    SvaraRadera
  6. Hej! Har inte du en iPhone? (eller har jag minns fel?) Jag kör iaf Blogger+ på den som är kanon!

    Pöss! /Sanna

    SvaraRadera