Powered By Blogger

fredag 12 augusti 2011

Spontana högoddsare att hamna i min Mollyrob

Jag såg aldrig Odd Mollys modevisning för vår och sommar 2012 igår. Fast jag tog igen det nu på morgonen. Och det är helt klart så, att de ljusare månadernas kollektioner är min grej. För jag såg betydligt mer där som jag föll för än vad jag har lyckats hitta ur hela samlingen av höst och vinterplagg.
Spontana högoddsare att hamna i min Mollyrob till våren är till exempel dessa:





































Bilderna är från Odd Mollys hemsida. Där man även kan se visningen från Berns.

Fast om det blir så, att någon av dessa munderingar hamnar här, så kommer jag troligast att kombinera dem med något som täcker benen också… Vad tycker ni om s/s 2012? Hiss eller diss? Favoriter?
Hoppas ni får en bra dag. Här vankas utflykt, mer om det sedan. Kram på er!

10 kommentarer:

  1. Jag har också precis tittat nu på morgonen. Din bild nr 1 är min absoluta "must have" om jag ska välja ut en. Den virkade tunikan är SÅ jättefin tycker jag. Deepfling har lagt ut några bilder också, där bla denna var med. Tyckte det var fina modeller som tom log :-)... och såg rätt skapligt mänskliga ut till skillnad mot de vanliga benraglen man brukar se. Ha en jättebra dag, själv är jag i ett höstkyligt men soligt Sundsvall. Kramar

    SvaraRadera
  2. Jag håller med dig. Jag hittade också mer i de här kollektionerna än höst/vinter. Dessutom är jag en riktig sucker för koftor och virkat så jag tyckte om en hel del. Min absoluta favorit var precis som Runa skrev den första bilden här. Såååå fin! Men jag saknade en riktigt fin kappa som förra årets Swain Tweed Coat och en klänning to die for som Brand new second hand dress tex. Men i det stora hela inser jag att det är dags att börja spara redan nu...som vanligt när man ser nya kläder från OM ;-).

    Kram Lotta

    SvaraRadera
  3. Bild 1 och 3 ligger på favoritlistan :-) Men jag ska INTE börja tänka på nästa vår än. Får se hur det går... :-)

    Ha en fin dag!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Det var många finingar tycker jag. Är både höst och sommarmänniska, blir dyrt :) Den bruna kappan var så snygg! Är det mocca tror du? Kramar

    SvaraRadera
  5. HISS säger jag....Håller med att vår/sommar känns betydligt roligare än denna höst/vinter....Din bild 3 var/är en storfavorit hos mig!!

    KRAM

    SvaraRadera
  6. Hiss, absolut! Jag tror det kommer att bli en fin vår. Min favorit är ju tunikan i rosa! Jag gillade också baksidan på jeansjackan och även de vita jeansen med jacka till. Av det stickade var det en hel del som var snyggt... Det ska bli kul att kika på bilderna lite mer i lugn och ro :-)
    Kram Helena

    SvaraRadera
  7. Tittade med 7-åriga dottern igår (skall börjas i tid) och vi såg nog flera vackra saker..... den rosa saken hörde klart till bådas favoriter och den virkade tunikan var också högt rankad.... Ha en skön helg! Kramar

    SvaraRadera
  8. Ett litet tips i all välmening som du inte behöver publicera

    Höga odds=låg sannolikhet
    Låga odds=stor sannolikhet

    Pythia

    SvaraRadera
  9. Nr 3 är nog min storfavorit. När jag såg läderjackan och väskan i går på visningen tänkte jag på dig. Roligt att jag hade rätt:)
    Kram

    SvaraRadera
  10. Jag är helt såld på de kommande kollektionerna - helt i min smak och jag ska börja spara redan nu så jag har råd ha,ha
    Kram!

    SvaraRadera