Powered By Blogger

fredag 5 augusti 2011

Dagens & ingen allmän spelplan för idioter

Vilken jävla dag! I sjukaste berg- och dalbaneland... Först trött, deppig, magöm och hängig. Sedan förbannade som fan på grund av värsta påhoppet i kommentarsform. Och för en stund sedan: stärkande pepp som gör att jag ännu mer kan skriva under på mitt motto: ”låt inte de jävlarna ta dig”… Så därför försöker jag se så där lagom arg och farlig ut på dagensbilderna… Fast jag inser ju själv också att jag mest ser sur ut... Fast det är jag inte... Inte ett dugg. Längre!



















Med anledning av kommentarsgranskningen som jag kickade igång här nu i eftermiddag så vill jag bara påpeka att det är helt okej att kommentera Anonymt, det tvingas jag också göra hos andra lite då och då när jag inte kan logga in på mitt gmailkonto. Och det är inte heller så att man måste hålla med mig i allt eller att bara skriva snälla saker. Tvärtom så uppskattar jag konstruktiv kritik. Däremot är det minsta INTE okej att få utrymme här med en massa elakartat påhitt som så tydligt har till enda syfte att skada mig och min familj. Det här är ingen allmän spelplan för idioter, förutom mina egna knasgrejer då… :o)

Av privatdetektivtekniska skäl går jag inte mer in på vad det handlar om mer än så. Vi, jag och mr Make, är ganska säkra på vem eller vilka som ligger bakom, för det är ganska uppenbart att det är någon i vår fysiska närhet. Och vi har en plan på hur vi ska få det bekräftat… och en ganska bra plan också om jag får säga det själv… hehe… ;o) Och med det sagt så sätter jag punkt för det ämnet för tillfället. Och tar istället ut hundarna på en vovvenad. Med välbehövlig luft för oss alla tre. Men om ni känner för det så ses vi under kvällen igen. Kärlek & Respekt!

15 kommentarer:

  1. Härligt att du inte låter elakingarna trycka ner dig! Njut du av din vovvenad istället :) Ha en riktigt skön och bra helg och hoppas det magonda försvinner! Kramar

    SvaraRadera
  2. Oj, har missat ett och annat på grund av jobb.....såklart känns det ju inte ok att skriva otrevligheter och hemska påhopp... det känns som om att världen är full av sådant ändå!!! Det känns ju mycket bättre att ge positiva kommentarer och uppmuntran, det är som balsam för själen!!!

    Änglakramar Maria

    SvaraRadera
  3. Dom anonyma stackarna. Inte värda en suck.

    Du däremot är värda all styrka! KRAMAR

    SvaraRadera
  4. Vet inte vad jag ska säga om folk som beter sig så sjukt! Hoppas din och makens plan funkar! Förstår att du har på granskningen. Även om man är stark och inte bryr sig så ger det ju massa negativ energi som man kan klara sig utan! Hoppas du får en skön kväll! Kramar

    SvaraRadera
  5. I hope that you can put the horrible anonymous comments out of your head and enjoy the weekend.
    Whoever writes the worthless comments is not worth getting aggravated and sick over.
    Stor Kram from Canada :)
    Karen XOXO

    SvaraRadera
  6. Så tröttsamt med dessa anonyma!
    Läste du varit dålig o missade roligheterna, hoppas du mår bättre nu.. Tycker du ser väldigt snygg ut på bilderna!! Varken arg eller sur, bara intressant..sådär lagom hemlig om du fattar!
    Trevlig helg!
    Kram

    SvaraRadera
  7. Dom största idioterna tenderar tyvärr ofta till att finnas i ens närhet.....
    Hoppas ni kan komma åt dåren. Nu vet jag ju inte vad det rör sig om men försök att inte ta åt dig för mycket av det, lättare sagt än gjort kanske......Kram gumman!

    SvaraRadera
  8. Men jösses inte ni också!
    Dela gärna med dig av deckartalangerna hitåt ;)
    Helen

    SvaraRadera
  9. Du gör helt rätt i att "sätta hårt mot hårt" när det gäller korkade kommentarer från anonyma. Jag gillar din blogg och din stil. Det är väldigt mycket "I dont give a fuck" och det är framför allt därför jag läser din blogg. Befriande med fritänkande människor som vågar ifrågasätta konventioner och gör lite som de känner för helt enkelt. :) (Antagligen ett uttryck för att jag själv skulle vilja vara mer sån.... Jag jobbar på det ;) )

    Själv kommentarar jag "anonymt", men skriver alltid under med mitt riktiga namn. Är inte riktigt mogen att "komma ut" och kommentera med mitt med wp-konto ännu ;) Men det kommer.... Keep it up!

    /Anneli

    SvaraRadera
  10. Fegisar är vad de är!!!

    Massor av kramar till dig ♥

    SvaraRadera
  11. Kramkraft till dig!! Saknade dig idag.. :-D

    L

    SvaraRadera
  12. Hur f-n orkar folk......lägga ner den energin, finns det inte bättre saker att göra och ödsla sin tid på?

    Åh nu påminner du mig om ett plagg som hängt alldeles för länge i garderoben.
    Kram

    SvaraRadera
  13. Men har verkligen inte folk bättre saker för sig!!! =( Att sprida glädje och positiv anda får man en kick av - att vara negativ och spy galla drar ner en själv i mörkret!

    Stå på dig!

    KRAM!!!! /Sanna

    SvaraRadera
  14. TUSEN TACK!!! Ni är bäst!!! Massa Kram från en som inte orkar svara bättre än så här just nu. Men jag menar det till 1000% bara så ni vet!

    SvaraRadera
  15. Så enkelt att gömma sig och vara spydig under "anonym". Helt rätt att köra granskning för varför ge galningar utrymme i din blogg? Här skriver du om precis det du vill och passar det inte mig som läsare kan jag välja att inte återkomma, klart som korvspad!
    Jag återkommer, för jag gillar att läsa din blogg och jag har haft äran att ta ett glas med dig. Du är en tjej med stort hjärta!
    Kram
    Lillis goes odd
    (testar att skicka anonymt eftersom det inte funkar som vanligt)

    SvaraRadera