Powered By Blogger

måndag 15 augusti 2011

En andra dagens stass – bara som en test

Jag fick en fråga av Camilla i en kommentar. Där hon undrar om Goseen är i så tunt bomullstyg att den är genomskinlig. Jag svarade att så inte är fallet. Vilket jag grundar på provningen, där jag drog den på mig över Wunder underdress i chalk. Och att jag efter frågan gjorde handtestet. Vilket i min värld innebär en hand innanför plagget i fråga i lite olika ljus. För att bli ännu mer varse om den är genomskinlig eller ej.

Efter det var jag säker på mitt svar. Men kunde ändå inte låta bli att dra testande ett varv till när jag och den hundrelaterade delen av la famiglia gick ut för att möta mr Make vid tåget nu ikväll.
Med mig i Goseen över den grå wunder underdressen. Vitt mot grått, som borde skrika igenom ifall jag hade fel. Därav dokumentationen av dagens andra stass:


Dock tänkte jag inte på att ljuset skulle suga rätt fett och att jag därför inte skulle kunna redogöra min lilla undersökning i bildmässig rättvisa. Så därför får ni lita på min dom som lyder: Inte genomskinlig… Om jag är tråkig? Svar ja! Om jag är trött? Svar ja! Om jag därmed slutar terrorisera er med mer skit för idag? Svar ja!

6 kommentarer:

  1. Rara, min är genomskinlig...man ser Bh och en underklänning är att föredra...om man inte vill visa vad man har under..:):)

    SvaraRadera
  2. Too di Loo: så komiskt hur annorlunda vi ser det... jag har alltid underklänning under allt så jag tänkte liksom inte på att alla kanske inte är lika konservativa tråktanter som mig... ;o) Tackar för din input! Kram!

    SvaraRadera
  3. Ha ha ha vilka vetenskapliga tester du genomför för dina läsare :)

    SvaraRadera
  4. Någons fru: haha… ja speciellt som jag inte har hel rätt heller… smart liskom... ;o) Kram!

    SvaraRadera
  5. Hahaha.....vad har jag dragit igång???? Inte skulle det bli en sådan jätte-grej av min lilla fråga. Jag brukar oxå ha underklänning/långt linne under så egentligen gör det mig ingentiiing o ibland får väl lilla bh:n lysa igenom oxå ;o)
    Men stort tack iaf!
    KRAM

    SvaraRadera
  6. Camilla: haha... ingen fara, jag gjorde det för att jag själv blev nyfiken på att bena ut i genomskinligheten lite mer. :o) Det var kul, säger en uttråkad tant utan liv. :o) Kram!

    SvaraRadera