Powered By Blogger

söndag 7 augusti 2011

För jag vill ju ha fler…

Nu har jag detaljsynat Odd Mollys alla produktbilder för höst och vinter 2011. Och det är ett plagg jag saknar kopiöst, den superduperälskade och användbara…


Wunder underdress. Så Per H & Co… please återuppliva den i fler färger! Jag kan tänka mig turkos, lila, knallrosa, kritvit, svart… Egentligen vilka kulörer som helst som ni nu må tänkas känna för… Och jag lovar att köpa en i varje. För jag vill ju ha fler…
Har ni något sådant plagg som ni vill ska återuppstå i fler färger? Hoppas ni får en bra dag! Med bättre väder än gråmulstråket som vi har här. Kram på er för nu!

10 kommentarer:

  1. Jaaaa, jag vill ha fler smockdressar i nya färger! saknar dem nåt kopiöst!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Underklänningar är så sjukt tacksamt, man kan ha hur många som helst.

    SvaraRadera
  3. Wunder underdress och Chrysalisarna istället för den där jäkla RaF:en. Fler Chrysalis minigown i svart åt folket please!!!! Kram!

    SvaraRadera
  4. Fler Chrysalisar och och varför inte Tarradidellen :)) Kram

    SvaraRadera
  5. Underbart snygg den vill jag med ha!

    SvaraRadera
  6. Vilken storlek har du på din Wunder? Är den normal i stl?
    Mvh Anna

    SvaraRadera
  7. Nämen så skojsigt..jag visar samma idag inne hos mig, kika in om du har tid !! Jag håller med dig, jag vill ha den i mååånga färger jag också, har blivit en riktig favorit för mig..
    Kraaam Anette

    SvaraRadera
  8. Jag har också den samma klänningen på mig idag, fast i chalk och med en Ka-Ching wrap över. Jag gillar också modellen, och har två stycken, en i chalk och en i pink. Den gråa saknas.

    SvaraRadera
  9. Hihi, den där är jättefin! Vi får hålla tummarna till våren..

    kramar

    SvaraRadera
  10. Håller med er om flera plagg här; som Chrysalisen, Taradiddle och smockdressarna… Hade inte varit fel med fler av dem heller.
    När det gäller storleken på Wunder under så tycker jag att den är normal i storlek. Jag ligger mellan 2 och 3 och jag kan ha både 2 och 3, föredrar dock den i 3 eftersom den sitter lite lösare, runt fettomagen… :o)
    Kram på er allihop!

    SvaraRadera