Powered By Blogger

onsdag 31 augusti 2011

Helgens shopperier - både med och utan Mollytags

Datorn segar, photoshop segar ännu mer och Blogger har hakat på trenden. Så eftersom jag helst vill slippa att sitta uppe halva natten och tampas med dessa teknikaliteter så tar jag mig friheten att skjuta fram mitt tänkta dagsboksinlägg från Stockholm till imorgon. Och istället göra ett skrytsamt köbeinlägg.
Och för att det ska bli lite extra krydda på det kapitalistiska stoltserandet så kommer jag att lägga fram en bild även på köpen som inte bär Mollytag. Som är:


Nya gardiner i färgen lila till köket och en ljuslykta på superrea, båda från Indiska. Och ett halsband med fet dödskalle från Rock by Sweden, som jag egentligen shoppade till mr Make men som jag sedan var snabb a la sprinterlöpare att sno tillbaka igen… eller låna heter det visst… ;o)
När det kommer till de Mollysar som fick haka på och bosätta sig med mig här i Skåne så har ni redan sett Maria Tallchief koftan, övriga skörden ter sig så här:


Ja jag vet att jag troligast är sjuk i hela huvudet, som slog till på ännu ett par bloomers… Jag hade ju ett par svarta som jag kände mig som en übertönt i, så de fick flytta igen. Men jag tänkte att det kanske är skillnad nu och dessutom har jag en komboidé till dessa rosa med guldtrådar… Skulle den falla platt och tvärdö så får jag väl ta till säljmetoden igen… :o)
Solbrillor a la Odd Molly har jag redan två par av, men solen sken som en galning och jag hade glömt mina på hotellet så då var ju de ett väldigt berättigat köp:o)
Och rock-a-fellow´n i vintage chalk har jag velat ha sedan jag såg produktbilden, men priset har fått mig att stå emot. Satan vad dyr den är…
Fast är det ”semester” så är det och då ingår det ju att unna sig… eller hur? :o)

Och nu kom jag på att jag ju fick med mig en liten adopterad goding från vackra Rosen också. Som jag visst glömde att få med på bilden här. Så den får helt enkelt vänta till imorgon. Och kommer istället att då bli flashad tillsammans med innehållet i ett Traderaninjat Mollyket jag plockade upp på stan idag.

Joråsåatt… är det något jag är grymt bra på så är det att shoppa överstyr… :o) Inte lika duktig på att laga mat, åtminstone inte på normala tider… det blir ofta hellre än bra och mitt i natten…
Som nu… Så över till spisen och därför god natt och Kram till er från mig för idag!

5 kommentarer:

  1. hahaha! men du är kanske som jag då...när det regnar så skvalar det...

    jag har viftat med kortet igen..och vips så kommer det nog snart några tights....Fullständigt helgalet.

    Så ska gå igenom garderoben igen och se vad som hänger där som är vackert men som bara hänger.....

    Kram!

    SvaraRadera
  2. Jag är också grym i grenen shopping ;) Och den slipen var så vansinnigt fin att jag har drömt om den sedan i lördags. Tyvärr är jag ju ingen sliptjej, får inte alls till det och har sålt ut de flesta. Ska fundera ett varv till för den är oemotståndlig!
    Kramis!!!

    SvaraRadera
  3. Vilka härliga inköp!!! Jag gillade allt, från gardiner till bloomers :-)
    Kram Helena

    SvaraRadera
  4. Inga köbekagor då? =)
    Ångrar också försäljning av rosa bloomers så skulle de inte funka kan du hojta hitåt.
    Solglasögon kan man aldrig få för många - enl Mr Sambo.

    SvaraRadera