Powered By Blogger

lördag 20 augusti 2011

Dagens – svikarstass... men med lov om bättring...

Jag kom på det alldeles försent. Att jag faktiskt hade antagit en klädselutmaning idag. Det var efter mitt inlägg igår, om att jag är lite trött på min klädstil och bad om förnyelsetips av er.
Telefonbabblade med Lingondarlingen och det var då jag fick den. Utmaningen. Att jag skulle klä mig i klänning och kofta, UTAN jeansleggings till.

Lovade att ställa upp på den. Idag. Men stress och jobbiga saker som väntade hade tydligen lyckats putta det löftet år sidan. För det blev ingen klänning, ingen kofta... Men däremot jeansleggings. Inte ett endaste rätt alltså... Det blev istället:



















En svikarstass. Lika förutsägbar som vanligt… Men om det är okej att skjuta på saker... så ska jag göra allt i min makt för att leva upp till utmaningen imorgon istället… Okej? Så med lov om bättring, och om ni vill, så ses vi igen... Kramkram!

5 kommentarer:

  1. Ängeln du har hänger runt halsen är ju bara för fin!! Du får väl köra bara ben i morgon i stället. Om du nu måste?! Tycker att din stil är klockren på dig! Kram gumman!

    SvaraRadera
  2. Och jag har lovat mig själv att ha en av mina wrapar så där nonchigt som du har men inte heller lyckats :o) I morgon???
    Kram snygging

    SvaraRadera
  3. Tjena coolaste baben i Svedala!
    Jädrar i havet, förjäkulen och nedrarna (här har du mina svordomar) vad sjujäklars typsikt.
    Alltså jag hade en svag aning om att du tjötade om denna klänning på din blogg för en tid sedan men så tänkte jag att det var fixat och passerat för länge sedan.

    Så TAGET - -fixar du en 2a till mig skickar jag 3an till dig per omgående.

    En liten efterlysning kanske skulle funka :)
    Kraam

    SvaraRadera
  4. Du behöver ju inte det där med klänning. :-D Men kanske annie långklänning och kettle coat i multi? ;-D Eller prairie powder och kettlen? ;-D
    Nu vill jag titta i din garderob...
    <3<3<3
    kram

    SvaraRadera
  5. Linda: tack som fan vännen! Kanske har en ängel på g till dig… :o) Hojtar när jag vet… Kram!

    Frösötös: haha… jag är likadan, ser något på någon annan, lovar mig själv att ha det… och så blir det alltid imorgon??? :o) Kram!

    CLE: efterlysning it is! Håll tummarna Kram!

    Lingon: Annie och Kettle… låter frestande… kanske lite för varmt idag, vi har sommar här… får se, måste snart byta ut mys-stassen för utevistelse så betänketiden har snart gått ut… ;o) Kram!

    SvaraRadera