Powered By Blogger

söndag 21 augusti 2011

Efterlysning – 2:a för byte eller 3:a direkt till Mollyroben

Jag sålde precis den jag hade i storlek 2, och nu jagar jag den igen. I storlek 2:



















Magnolia strap dress, almost black

Låter det helgalet? Absolut, men det är inte fullt lika psyksjukt som det kan verka… för om jag hittar en 2:a så blir det byte med en Mollysyster som har en 3:a som är för stor för henne. Skulle någon istället sitta och trycka på en 3:a med flyttbehov så är den också mer än välkommen att ta bo här hos mig.
Så. Om det nu är någon som har den till salu så please hojta i kommentarsfältet! Eller om ni hellre vill maila mig på: oddjosanne@gmail.com.

Dags för långvovvenad i nejderna. Känner att det kliar i fotofingret så jag lär å det allra troligaste terrorisera er med någonslags bilder lite senare… Kram för nu!

5 kommentarer:

  1. Vad synd! Jag har precis sålt min! Sks hålla utkik! Kram

    SvaraRadera
  2. Förstår att du vill ha tag i den, den verkar ju som gjord för dig.

    SvaraRadera
  3. Har hämtat ut min i dag:) Kram!

    SvaraRadera
  4. Odd me: ja samma här, typiskt liksom… fast förr eller senare dyker det väl upp en… brukar ju göra det även om det kan ta bra lång tid emellanåt. :o) Kram!

    Någons fru: haha… ja om man inte är preggo så är det bra korkat att fetta på sig… riktigt korkat eftersom halva garderoben upptas av för små favvokläder just nu… opps liksom. :o) Kram!

    Linda: kanon att du fick tag på en! Såg den hos dig, skit med att kunna kommentera :o(… klockrenaste färgen på dig också den där lila om jag ska säga min mening. Kram!

    SvaraRadera
  5. Håller tummar å tår för att det ska dyka upp minst en 2a så du kan få min trea =)

    Komigen nu alla - sitt inte å håll på den utan slå till direkt yabba yabba yabba

    SvaraRadera