Powered By Blogger

fredag 5 augusti 2011

Nu har jag fått riktigt ordentligt nog!

Jag har dragit mig för att göra det men nu har jag fått nog. Riktigt ordentligt nog! Av anonyma kommentarer med innehåll som har gått över styr. Tyck och påstå går ju jävligt bra. Men när det kommer till att stå för det så har man inte stake nog. Fuck off fega jävlar! Har ni inget annat sätt att försöka komma åt mig på, jävlas eller vad det nu är ni är ute efter så kan ni glömma att ni får feglira här!... Nu har jag kopplat in kommentarsgranskningen. Hatar att idioter får styra men nu får det vara så ett tag. Sorry för det… Och ni behöver inte börja leta efter den anonyma kommentaren som har lett till det här. Den är bortplockad. Väck! Kram!

8 kommentarer:

  1. Bra..anonyma dumma kommentarer behöver man inte, fattar inte alls hur en del ids hålla på med sånt, avundsjuka lider dom nog av..en farlig sjukdom..
    Kraaam Anette

    SvaraRadera
  2. Jag är här för sällan för att hinna läsa såna påhopp men det är grymt tråkigt att människor skall bete sig på detta vis.

    STOR KRAM <3

    SvaraRadera
  3. Men vad i hela friden, varför kan du inte bara få ha din blogg i fred? Kramar till dig.

    SvaraRadera
  4. Kan tyvärr endast kommentera anomymt blir utsläng hela tiden från kontot men tycker du gör helt rätt i detta. Tänk att folk har så svårt att vara snälla måste klanka och vara dumma varför det..varför läser man bloggen t ex om man stör sig fattar inte. Ett vanligt fenomen märker jag iaf att det är en el några el som hänger på när en elak/spydig kommentar dyker upp..BLIR SÅ TRÖTT vad är vi för några igentligen som blir avis måste vara dumma och ANONYMA stå isf för det och visa vem man är!!

    Gillar iaf din blogg din sköna stil och livsstil
    GO GILR och forstätt va som du är det vinner man på :)

    KRAM Tina

    SvaraRadera
  5. Så jäkla lågt att hålla på så !:( Du förtjänar bättre än så raring - helt rätt att koppla på kommentarsgranskningen även om anledningen är hur rutten som helst!
    Stor kram

    SvaraRadera
  6. Ledsen för att ni också råkar ut för granskningen... hatar den!...
    Och det är ju inte så att jag slipper idioterna, för om de skriver igen så dyker det ju upp i alla fall och jag liksom "tvingas" läsa... men det hamnar inte direkt här. Så de får inte synas med sitt piss offentligt... Och därför får det vara så här ett tag nu... Sorry... KRAM!

    SvaraRadera
  7. Josanne, du vet att du kan ta bort det "anonyma" alternativet på kommentarer. Ginns på indtällningar på admin. Alla som svarar måste vara inloggade på ett mailkonto..
    Kram!

    SvaraRadera
  8. L8: jo fast det känns ju dumt för de snällisar som kommenterar anonymt... får köra granskning ett tag istället. Men tack för tips snygging! Kram!

    SvaraRadera