Powered By Blogger

lördag 20 augusti 2011

En glömd bild på provnings-Molly

Här sitter jag och rensar bilder i mobilen när jag plötsligt upptäcker att jag har missat att kasta ut en provnings-Molly från igår. Illa, illa, men jag försöker reparera skadan här och nu. Genom att ge er min egentolkad bild av dessa här:

Candy sleevewarmer, multi 800:-

Sjukt coola om ni frågar mig. För det som till synes är plottrigt sockerslisk blir i mina ögon ett supernajsigt element att liva upp den kommande vintern med när man möter dem irl. Framförallt för en sådan som mig som inte fixar att stoppa in hela handen, med fingrar och allt i handskar eller vantar… Schysst att de är lite kortare också. Vad föredrar ni - vantar, handskar eller torgvantar? Kram!

7 kommentarer:

  1. Dessa är jättefina! Jag föredrar vantar/handskar för jag har ofta armband på mig och då kan man inte ha sleevewarmers men fina är dessa. Provade dem här hemma i en butik då vi hade Mollyfika. Kramkram!

    SvaraRadera
  2. Just de här är ljuvliga och jag funderar allvarligt på dem!

    Beror lite på vad jag gör - men skall jag köra bil föredrar jag helt klart dessa!

    KRAMAR

    SvaraRadera
  3. Fun and funky; I love the Candy sleevewarmers!!
    Kram,
    Karen XOXO

    SvaraRadera
  4. Jag hatar också vantar och handskar. Går oftast med bara fingrar (om jag inte måste leka i snön eller åka skidor). Då är ju torgisar perfekta. Kan mycket väl tänka mig dessa, sååå söt-coola på nåt sätt...

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  5. Fun and funky. Eller söt-coola. Vilket som passar klockrent på de här små stickade filurerna. :o) Kram på er finingar!

    SvaraRadera
  6. På dig coola, på mig... ja fjantiga typ. =)
    Jag är en handskkvinna och då helst såna tunna skinnhandskar som flygvärdinnor har = helt onödiga.

    SvaraRadera
  7. Helen: haha... lovely kommentar! :o) Kram!

    SvaraRadera