Powered By Blogger

söndag 7 augusti 2011

Avundsamhet och illvilja vs omtänksamhet och välvilja

Jag skulle ha skrivit och tackat en söt Mollysyster i fredags. För en supernajsig överraskning jag hittade i brevlådan. Men det föll helt i skymundan på grund av anonym kommentar, som tog ganska hårt eftersom den enbart ute efter att sabba i mitt liv, på ett personligt plan… Och nu fick jag hux flux en supergullig tjej till att tacka. För i bortresta grannens brevlåda låg en till present, som hade hamnat fel. Och var till mig. Så! Tusen tusen tack underbara Naimiez och ÄnglaMaria!!! Så glad jag är för er hjälp att få mitt armband som jag skrev om HÄR i toppskick igen!


Så sjukt fina dödskallar som kommer att vårdas med kärlek och ömhet! Och ännu gladare är jag för omtanken. Som för mig är ganska unik här i Mollylandia… Jag är relativt van att gå på nitar och få skit av människor i min fysiska närhet, ofta av osäkra patetiker som har fått för sig något i stil med att om de sänker mig och min lycka så kommer vi närmre varandra. Min teori.
Grym avundsamhet och illvilja i en värld, omtänksamhet och välvilja i en annan.

Jag skulle kunna skriva en roman om det här men nöjer mig med att säga till er som finns här och på olika sätt visar att ni står över den skiten, att ni är så mycket bättre. Ni är fan bäst och fett värdefulla! Tack för att ni finns! Kärlek & Respekt från lycklig och sentimental tant! Som drar igång ännu ett tråkigt, städpass nu...

7 kommentarer:

  1. Du har ju helt rätt i att det är en unik stämning i Mollyvärlden. Underbara, vackra och rara tjejer. Och du är en av dem. Stå på dig mot dumskallarna. Vi fryser ut dem och bojkottar dem allihop tycker jag....

    Vilka gulliga presenter från gulliga tjejer.

    Kramar
    /Vivvi

    SvaraRadera
  2. Ja vad är det med folk? Under skydd av internets anonymitet kan man bete sig hur som helst tydligen.
    Så även om man använder kontantkort och icke handskrivna brev.

    Men nu säger jag som du: Vi fokuserar på de som vill oss väl! Karma som sagt...
    Kram!

    SvaraRadera
  3. Underbara presenter och visst är det underbart! Det finns gott! Inte bara grått. :-D
    Ha nu en fin söndag, själv ska jag ut och köra bil...:-D
    kramar

    SvaraRadera
  4. Man blir verkligen fundersam över människor, när man tydligen kan bete sig/skriva vilka elakheter som helst, bara man är anonym!
    Det är väl att vänligheten och omtänksamheten ändå dominerar och speciellt här bland mollytjejer!
    Kramar Helena

    SvaraRadera
  5. "När hjärtat talar ler själen", det känns ju mycket bättre att vara omtänksam i en värld som denna.....där det finns så mycket elakheter ändå..utan att vi behöver släppa in den i våra bloggar...det jag känner spontant är all den vänlighet, vackra ord i handlingar och tankar som finns i Molly världen och det tycker jag att vi ska fortsätta vårda ömt!!!

    Änglakramar Maria

    SvaraRadera
  6. Jag är så glad att jag kunde hjälpa dig =) Hittade den när jag var ute på Björholmens marina =) Kram!

    SvaraRadera
  7. Tack för kommentarer och MegaKram till er!
    Förlåt till Maria och Naimiez att det tog en stund innan jag tackade... skäms...

    SvaraRadera