Powered By Blogger

måndag 8 augusti 2011

Here we go again...

... med en anonym kommentar i mitt förra inlägg. Som låter så här: ”Jag förstår inte varför du är så dålig på att svara på kommentarer? Om du nu lever på din blogg så har du skyldigheter att göra det!”

Så jävla tröttsamt måste jag säga. Men. Jag väljer ändå att bemöta den så här eftersom det kanske sitter fler därute och tror samma sak; att jag på något sätt lever på den här bloggen. Vilket är helt fucking fetfel! Jag får inte en spänn för att jag bloggar, jag får inga gratiskläder och jag får inte feta rabatter på Mollysar. Nada med andra ord!
Jag har den här bloggen för att jag vill och tycker det är kul. Och jag anser inte att jag har minsta skyldighet att svara på kommentarer. Egentligen. Men jag gör det för att jag vill ge lite respons på det ni skriver eftersom jag uppskattar det.

Ibland kommer svaren kanske först dagen efter, ibland ännu senare. Men jag försöker att svara på något sätt även om jag missar ibland. Vilket oftast har att göra med att det dyker upp nya kommentarer i gamla inlägg, och jag kan omöjligt hålla koll på det.
Det blir inte heller alltid personliga svar till var och en. Vilket har att göra med två saker: 1 om till exempel flera tycker samma om en sak så känns det är inte helt vettigt att svara individuellt eftersom det då mest blir upprepningar från min sida.

Och 2 jag hinner inte alltid. För som sagt, det här är inget 8 timmar om dagen-jobb som jag tjänar kosing på. Och därför måste jag kanske göra andra saker också. Dessutom kan ju datorn faktiskt vara ockuperad av någon annan också:


Fler frågor på det här eller? Ställ dem i så fall i kommentarsfältet. Så får ni svar där. Kanske idag, kanske imorgon… Annars är det här sista gången jag överhuvudtaget befattar mig med det här ämnet. Som jag härmed avslutar med ett framtida tips till anonyma: om ni inte ens klarar av att skriva under med ert namn så kanske ni ska lära er det. Eller hålla käften istället! Till er andra: Kram!

21 kommentarer:

  1. Hm strange - hur har man kunnat få för sig att du lever på bloggen????? Jaja det finns folk till allt brukade min kloka farmor säga. Det är väl totalt typiskt att ha en lurvig sak tvärs över tangentbordet (varmt och lite tryggt surrande från fläkten)- tack för den helsköna bilden!!!!
    Kramar

    SvaraRadera
  2. A men bläää!! För dessa skitkommentarer! Är de dumma i huvudet eller!! Ja det är de uppenbarligen! Suck! Hoppas du lyckas vifta bort det.. Är så himla synd att detta ska förpesta det för dig och din blogg! Som jag förövrigt älskar! Hoppas du står ut! Massa Kramar! ( Gillar också kattbilden :))

    SvaraRadera
  3. Hej!

    Och jag som har tagit för givet att du drar in mängder med pengar på din blogg, någon liten miljon här och där liksom i en aldrig sinande ström.
    Nej, skämt åsido så skriver jag som Frösötös "hur har man kunnat få för sig att du lever på bloggen" Mycket märkligt och det är väl ett litet fåtal som kan göra det.

    Kramar från Eva och Otto den sure

    SvaraRadera
  4. Och hur i hela fridens namn ska du kunna svara på kommentarer när det ligger en sån sötis på datorn? Vavava?

    Min mormor sa detsamma som frösötös farmor. Och min fd svärfar (som jobbade på försäkringsbolag) sa alltid "Den siste idioten är inte född än..."
    Att det är sant får vi ju båda bevis på lite titt som tätt. ;)
    Kram Kombatant

    SvaraRadera
  5. ganska kul att någon skulle tro att du lever på bloggen. Det är ju en komplimang. :-D :-D

    kramar och ha en go dag! Lööve you

    SvaraRadera
  6. Bra svar på tal! Kram Linsan

    SvaraRadera
  7. Hur kan man vara så himla dum att man tycker att du ska skriva kommentarer till varje inlägg?!

    TUSEN TACK för en kanonblogg! Med eller utan kommentarer.

    Kramar Camilla

    SvaraRadera
  8. Säger som lingon, det är en jättekomplimang att någon tror du lever på bloggen! Bra svar på tal - glöm nu all anonym skit!

    Kram på dig

    SvaraRadera
  9. Haha, och min mormor sa:Mycket ska man höra innan örona faller av!
    Ja, det brukar ju märkas när det är kommersiella bloggar eller???!!! Och hur orkar man tjata om detta med dina svar på kommentarer!

    Då kommer ett litet vittnesmål från mig här då! Jag har alltid fått svar av dig när jag skrivit något lite mer utförligt! När jag skriver något kort tjo och hej liksom förväntar jag mig INTE svar!

    Tycker det är kul när bloggare svarar på kommentarer, men inte på alla kommentarer. Det måste ju finnas något att svara på också...
    Kram

    SvaraRadera
  10. Och lova att du aldrig knuffar undan missen för att svara på kommentarer för då får du med mig att göra....

    SvaraRadera
  11. Fortsätt precis som vanligt!! Du är bra på det du gör och det är starkt att du vill dela med dig så mycket av ditt liv som du faktiskt gör, här på din blogg.
    Du är grym!!
    mvh
    anna

    SvaraRadera
  12. Blogg betyder ju typ, dagbok!!!
    Om man förväntar sig svar får man väl ställa frågan i en frågespalt!!!
    Tack för en alldeles underbar blogg, från en som läser den anonymt<3
    Mvh Yatzy

    SvaraRadera
  13. Otroligt. Fortsätt som du gör, och svara bara om du har tid.Jag tycker som en del andra här att du ska ta det som ett komplimang.
    Kram

    SvaraRadera
  14. Du om någon är duktig på att svara på inlägg! Konstig kritik...
    Kram!

    SvaraRadera
  15. Min kloka mormor sade precis som Nenas!
    Du e så bra som du är med din blogg så jag tycker också du sätter punkt för ämnet här. Och stor kram till dig också!

    SvaraRadera
  16. Här tvingas jag återigen ta till anledning 2 = har inte tid att svara er alla personligt och kör därför på ännu ett gemensamt kommentarsvar… som jag inleder med att tacka en hel massa för era kommentarer! Och för alla roliga och kanonbra citat från era äldre släktingar. Kärlek till er!
    Jag tycker mest att anonym är en patetisk dåre och tar därför inte åt mig men ville ändå bemöta idiotin med att ”lägga korten på bordet”, så att säga. Klart som fan att det hade varit ett plus att tjäna pengar på bloggen :o) Inte minst eftersom man som bloggare faktiskt lägger väldans mycket tid på det här. Vilket i mitt fall innebär att jag sällan hinner kommentera hos er andra… sorry som fan för det… :o(
    Och eftersom jag inte vill ha med en arg Nena att göra och kasta bort datorstinna katter så fortsätter jag som nu… men med hopp om att bli bättre på att sätta avtryck hos er andra…
    Massa Kram!

    SvaraRadera
  17. Folk är inte så dumma som man tror, de är ännu dummare. ;)

    Har sagt det förr, jag säger det igen. Keep it up! Din blogg är helt klart en av de mer läsvärda i den enorma flora av bloggar som finns. Om du vill svara på kommentarer en och en, eller samlat, så gör det. Vill du inte svara så gör inte det. Kommenterare är ytterst sällan i den positionen att de kan ställa krav på den som bloggar. Märkligt att det finns folk som tror det?????

    /Anneli

    SvaraRadera
  18. Tänk vad kloka våra mormödrar var......;=))))
    min sa; Lyssna noga på det som stärker
    och strunta i det som värker sååååååå
    massa styrkekramar och fortsätt precis som DU är!
    Halvan

    SvaraRadera
  19. Måste vara en riktig tok som bestämt sig för att terrorisera dig.

    BLÄH

    PÖZZ till dig - det rinner väl av blixtfort hoppas jag!

    SvaraRadera
  20. Jisses Amalia- är det sådana där knäppisar på gång igen? Man måste må väldigt dåligt eller tro att man är allra minst kungen om man tror att man ska få svar på allt man skriver i en kommentar...!

    Jag själv är usel på att svara- tyvärr- men försöker....! Läser så många fler bloggar än jag hinner kommentera i också.

    ...ja, visst tusan, glömde att man ju ska inkassera också, man lever ju på bloggen såklart! Det trillar ned erbjudanden från höger och vänster h e l a tiden, för att inte tala om alla feta rabatter som kastas över mig, och brevlådan svämmar över av gratisplagg!(obs-ironi- om nu någon missade det...)

    Håll huvudet högt och blogga på- skit i nissen/nissan! På internet är folk inte kloka..tror de kan göra och säga vad som helst...

    KRAM från Forbid Me Not, som är så slö att hon inte orkar logga in....(pathetic I know)

    SvaraRadera
  21. Folk är inte så dumma som man tror, de är ännu dummare. ;)
    Vilken underbar kommentar, och riktigt passande med tanke på mina anonyma puckon som lurar i vassen här… ;o)
    Massa Kram till er allihop!

    SvaraRadera