Powered By Blogger

onsdag 24 augusti 2011

Dagens – som glömde det viktigaste

Hemma igen efter nagelfix och lite annat fix på utanförhemmetplan. Glömde dock bort det absolut viktigaste, nämligen att jag har ett Mollyket att kvittera ut från postutlämningsstället. Hur i hela fridens namn man nu kan förlora en sådan sak så totalt ur minnet… Jag får väl ta mig ut lite senare i eftermiddag och plocka med mig det då istället. Kanske i samma stass som den jag har på mig nu för tillfället…



















… men som alldeles strax blir utbytt. Mot hygienteknikerdräkt. För nu blir det städning. Japp, igen! Har man väl satt igång projekt extremputsning så är det ju dumt att komma av sig. ;o) och belöningen blir ett fint rent hem.
Och en Stockholmsresa på fredag! Och då är det lätt värt att jaga dammråttor till man stupar… :o) Hoppas ni har en bra dag därute. Take care! Kärlek & respekt!

2 kommentarer:

  1. Glömma Mollyket - det går ju inte an! Tur du kom på det, tänk om det hade legat där och ruttnat medan du svabbar runt :-) Kram!

    SvaraRadera
  2. Skönt att du är tillbaka idag!
    Känns skönt att det är mer än jag som glömmer bort saker idag....var i affären och skulle handla mat. Kom hem utan de grejer jag behövde mest...Ha en riktigt najs weekend!

    SvaraRadera