Powered By Blogger

fredag 5 augusti 2011

Efterlysning i repris & totalt på fall

Jag kan egentligen inte riktigt tro på det. För det är bara precis för bra för att vara sant. Även om jag vet att det är just det… Sant. Reellt. Verkligt... Att både jag och Petronella lyckades få tag på ett länge jagat drömplagg för oss båda, under samma förmiddag.
Och det efter en simpel efterlysning här. Och nu är det två Mollysisters till som hoppas på dakapo för deras del. Så därför kommer den här bilden upp återigen:


Med en efterlysning i repris. Om denna i storlek 1 till Katrarina och en i size 2 till Åsa. Är det kanske någon som har den hängandes i garderoben och inte använder den och tycker att det är läge att den får flytta vidare? Hojta i kommentarsfältet i så fall! Eller om ni hellre vill maila: oddjosanne@gmail.com.

Nu hade jag egentligen tänkt skriva om lite annat här också men jag orkar inte… för den här dagen har fått mig totalt på fall. Ögonen går i kors, hjärnan är vimsigare och mer nollställd än vanligt, och fingrarna förmår helt enkelt inte att pressa ner fler tangenter idag… Så med hopp om att jag ska vara lite roligare imorgon så säger jag tack och hej för idag. Take care, Kram & God natt från mig!

3 kommentarer:

  1. Tack snällis :O)

    Kram o sov gott, hoppas du får en fin dag imorgon (Katarina)

    SvaraRadera
  2. Vad roligt att du fick tag på det du ville!
    Funderar på att efterlysa den jag inte kan lura av dig ;)
    Kan ringa damen imorgon även om jag slutar 22?
    Har lite att dryfta.

    SvaraRadera
  3. Katarina: håller tummarna att du/ ni får napp. Kram!

    Helen: absolut, bara den här tanten är vaken så svarar hon... :o) Kram!

    SvaraRadera