Powered By Blogger

måndag 1 augusti 2011

En paus med lite svammelbloggerier som nerkylning

Det pågår städ- och fejardag av ganska stora mått här. Har hunnit en del men eftersom allt tar mycket längre tid än jag, tidsoptimisten, tror så återstår det ändå bra mycket mer än vad som är gjort.
Fast just för tillfället så strålar solen rakt in i lägenheten, gör den riktigt olidligt stekhet och därför tar jag en paus med lite svammelbloggerier som nerkylning nu.

Tusen tack för alla era tips i förra inlägget! Jag tar med mig dem när jag beger mig ut på byn imorgon och letar skavsårsskydd för låren. Borde ju faktiskt hitta några med tanke på de gedigna tipsskörden, så kärlek till er för dem!

Fast eftersom det inte blir förrän imorgon så var jag ju liksom tvungen att shoppa loss på något annat idag… ;o) och att det blev just vad det blev är faktiskt rakt av Horngatans Ros fel… eftersom hon visade upp och jag blev hagalen. I finaste laptopskydden… fast jag valde dock inte samma som henne, för det får ju finnas lite gränser i copycatandet… :o) Så jag bestämde mig istället för att slå till på:


Och eftersom det kändes lite taskigt att bara shoppa till mig och inte till mr Make så åtgärdade jag det genom att klicka till honom också. Så han kommer att få:


Grymt lik hans halvtokiga Debbie katt. Och på tal om djur. Så kom jag precis på att vi har hundar. Och de kanske vill gå ut, så det får nog bli en vovvenad nu. Och vips så slapp ni mer av mitt menlösa pladder.
Just nu i alla fall. För jag lär med största säkerhet flaxa in här, åtminstone en gång till innan den här dagen är passé. Så ni vet. :o) Take care! Peace & Love!

4 kommentarer:

  1. Koola! Här fejas det oxå fast i trädgården.. Kram

    SvaraRadera
  2. Vilka fina :) Jag har ett ultratråkigt svart mjukistyg :( Kanske ett nytt span :) Kramar

    SvaraRadera
  3. Visst har dom coola laptop-skins där! Själv håller jag på och letar efter nåt läckert skal till Iphonen....
    Provrummet hade snygga korta leggings som jag har använt som skavsårsskydd på fläsklåren, vet inte om dom finns kvar. Freja tror jag dom hette, gick till knät. Kram!

    SvaraRadera
  4. Linsan: ja jag tycker också att de är ganska coola. Hoppas det gick bra med ditt trädgårdsfix… Här är det fortfarande städning som gäller. Kram!

    Odd me: jag har också ett trist svart som dessutom är för stort för den nya lilla minidatorn. Och de här var inte så fasligt dyra heller. 210:- styck. Helt okej, i alla fall med Mollymått mätt… ;o) Kram!

    Linda: jag tyckte mig se lite coola Iphoneskal där också. Dock har jag tröttnat på sådana i plast med motiv eftersom de 2 jag har haft har slitits skitsnabbt och bara sett för traskiga ut… Trist! Så mitt tips är att du kollar efter något som inte är i just plast. Så ska jag kolla Provrummet,, tack för tips! :o) Kram!

    SvaraRadera