Powered By Blogger

måndag 22 augusti 2011

Dagens stass utgår idag – dagens aktivitet ersätter

Jag har ingen dagens stass att bjuda på här och nu, fast som kompensation kan jag underhålla med lite dokumentation av dagens, väldigt segdragna, aktivitet.


















Alldeles riktigt, jag har dejtat det mesta ur husets städutrustning. I stort sätt hela dagen till och med. Där jag håller på att ge köket en grundlig omgång. Det har dammsugits och dammats, det har torkats av skåp i alla dess former och jag har till och med skrubbat golvet med grov borste på sina ställen.

Och det är där jag fortfarande befinner mig nu… nere på golvet, både fysiskt och mentalt egentligen… :o) Med moppen i högsta hugg.

I mitt nästa liv ska jag ta mig tusan bli en lite mer ordningsam människa, så jag slipper dessa maratonpass i att agera galen städtant med jämna mellanrum. Som det är nu så hyllar jag nog lite för mycket klyschan ”bättre lite smuts i hörnen är bättre än ett rent helvete”. Fast jag har ju kommit på att det där helvetet hinner i kapp i alla fall… och idag alltså i form av smuts utan dess like… Som jag återgår till nu… utan Mollysar, men med en stor suck och en Kram till er!... Take care!

8 kommentarer:

  1. Gud vad du städar......
    Fina bilder på städeriet i alla fall;) Kram

    SvaraRadera
  2. Schyssta bilder och vad du städat duktigt.

    Kramar

    SvaraRadera
  3. Ja, jag gillar inte heller att städa... Hu så trist och tänker som du, i mitt nästa liv eller nästa vecka... ska jag minsann vara mer noggrann, mer ordningsam mm. OCH hur mycket hjälper det? OCH egentligen tycker jag att det finns så mycket viktigare och roligare saker att göra ;-)
    Kram Helena

    SvaraRadera
  4. jag tycker du städar jämt, om man jämför med hur det städas här;)

    Kramar

    SvaraRadera
  5. Äh du vet hur det ser ut hemma hos oss... ;)
    Oavsett; den 17/9 njuter vi kocklagad mat och god dricka!
    Kram!

    SvaraRadera
  6. Kan du inte ta din utrustning och komma hem och städa hos mig också? När du ändå är igång menar jag :-)

    Kram och tack för din omtanke hos mig i helgen och igår. Värmer och betyder massor

    /Vivvi

    SvaraRadera
  7. Hej,

    Jag jag be om lite hjälp? Jag vill sååååå gärna ha en vacker scarf scarf till hösten och har letat länge utan framgång :O( Vill du snälla söta rara göra en efterlysning till mig? Den får gärna var i färgen royal och grey :O) Vill inte gärna lämna ut min mail men jag håller utkik i din blogg om du lägger ut en efterlysning. Tack på förhand :O)

    Kram! (hmmmm jag kunde inte logga in på mitt google konto) /Katarina

    SvaraRadera
  8. Linda: haha… ja någon måste ju göra det… :o) Kram!

    Lingon: tack vännen! Kram!

    Helena: haha… ja precis så tänker jag också; nästa liv, nästa vecka… För du har så rätt; det finns så mycket viktigare saker… ;o) Kram!

    Fengxumamma: haha… ja det är väl bara för att jag är så stolt varenda gång det händer så jag måste skriva om det här… därför ser det ut som ofta… ;o) Kram!

    Helen: 17/9 är inskrivet i kalendern! Ska bli skitskoj. Kram!

    Vivvi: haha… nä tyvärr är utrustningen utsliten efter de här dagarnas fetröj… :o) Bryr mig, vet hur det är, tänker på er = självklart! Kram!

    Katarina: ja kastar ut en efterlysning till dig imorgon förmiddag. Kram!

    SvaraRadera