Powered By Blogger

onsdag 31 augusti 2011

Dagens - testar en ny spegel i premiärstass

Ja den är ju inte så porrig eller fashionabel direkt... Och det finns ingen flashig inredning i bakgrunden att rama in sig med... fast det har jag ju inte hemma heller så ni kanske är vana vid mina taskiga kulisser vid det här laget... Så den får funka att visa upp sin dagens stass i... Spegeln i piercingrummet på "jobbet"...


I en premiärmundering dagen till ära. Hade en 2:a... För liten över pucklarna framtill men bra för övrigt. Detta är en 3:a, nu är tvillingarna glada för att de får plats, men då är det istället lite för mycket space för övrigt... Och så tycker jag att den är i längsta laget... Vojne, vojne, dessa konstanta I-landsproblem... Nu ska jag strax knalla hem och rasta vovvar bland annat. Men jag återkommer med lite mer 08-terror i bildform under kvällen... Take care därute! Kärlek & Respekt!

- Posted using BlogPress from my iPhone

9 kommentarer:

  1. Det är så sjukt irriterande när ingen storlek är optimal... Men den är himlans fin iallafall!!!
    Kramis
    Loo

    SvaraRadera
  2. Loo: jag visst är det störigt! Jag gillar ju den sjukt mycket. Funderar på att kapa den sista biten nertill... Fast då kanske den inte kan säljas om jag skulle gå ner i vikt... Attans liksom... Tack som attans för i lördags! Kram!

    SvaraRadera
  3. Låter som mitt ständiga problem :) Den ser inte tokig ut tycker jag.
    Kram

    SvaraRadera
  4. Den ser skitsnygg ut på dig! Jag var så kär i vintage chalk varianten men låg mellan två stl så det blev inget med det! Och på mig såg det inte bra utnågonstans! Kramar

    SvaraRadera
  5. Läcker tunika!!! Ser ut att ha haft det väldans trevligt i Stockholm.

    Kram!

    SvaraRadera
  6. Den är ju snusk-snygg! Förstår att 3:an blir för stor för dig, jag provade en 4:a och den var gigantisk på mig......
    Roligt att se dina bilder från helgen, längtar tillbaka:) Kram!

    SvaraRadera
  7. Gaaah, så typiskt det där med storlekarna. Har suttit och spanat på dina bilder nu över sthlm och inte oväntat så har ni ju haft en fantastisk helg. :)
    Kram

    SvaraRadera
  8. Snygging!! Jag kunde inte ens ha en 0:a till mina miniatyr-tvillingar :-(

    Kram kram

    SvaraRadera
  9. jag har den i strl 2 men tycker passformen är knepig. Tänkte att det kanske är min nyförlösta kropp som det är fel på, men samtidigt sitter ju de andra tunikorna helt ok.

    SvaraRadera