Powered By Blogger

tisdag 30 augusti 2011

Stockholm del 2 – lördag 27 augusti: dejt med Mollysystrar

Detta var lördagen med gigantstort L. Som i dejt med Lovely Ladies. Jag var uppe med tuppen även om jag inte såg till honom när jag, den äckliga rökaren knallade ut en sväng på morgonen för att avnjuta dagens första cigarett...




















… och spana lite i skyltfönster. Innan dagens stass åkte på, det vankades frukost med darling Gunnarssonkan och därefter färd till Barkarby...



















… tillsammans med Linda, såklart, och de supersköna och smala söta damerna…




































Hornsgatans Ros och Lindiloo. Vi kom alla ut från Mollybutiken där med varsin påse i handen. Innehållet i min avslöjas en annan dag, när jag bildbevis att kasta in… En välbehövlig fika med tillhörande babbel och under tiden anslöt även snyggingen L8. Och vi begav oss i samlad trupp mot Stockholms östra delar i allmänhet och givetvis... Odd Mollybutiken i synnerhet.


Där vi blev bjudna på kaffe och provade och härjade omkring.




































Och så en repris på bilden med de väskor och shoppingfynd vi släpade med oss därifrån och till Vapiano för kanongod lunch.





















Och så en obligatorisk gruppbild innan denna fantastico dejt var till över. Tusen tack brudar för en helt lovely dag! Ni är superfantastiska allihop!!! Men även om träffen var över här så var inte dagen det. Jag och Linda fortsatte kvällen på tatueringsmässan. Men bilder från det äventyret får ni vänta på till imorgon, får nu tänkte jag stupa i säng. Så God natt & Kram för idag!

5 kommentarer:

  1. What a fun day you ladies must have had. It is so nice that you are able to meet the Molly bloggers. I so wish that I could join you in Sweden.... I am missing all of the fun!
    Kram,
    Karen

    SvaraRadera
  2. Vilken underbar dag ni verkar ha haft. Finaste tjejerna med finaste påsarna :-)

    kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  3. Härlig lördag i favoritstaden med lika härliga kvinnor; det kan ju inte bli bättre! (möjligen om jag varit med =))

    SvaraRadera