Powered By Blogger

torsdag 18 augusti 2011

Kärlek helt i onödan & 1,57 kilo

Tjohoo! Blogger funkar igen… Från helvete till himmel på direkten. Däremot har jag fortfarande knas med att komma in i min mail… men väljer att vara glad för det lilla och hoppas på att mailen följer Bloggers exempel på att funka lagom till imotgon bitti… Ganska skrämmande hur datorberoende jag är… Fast det är inget som jag tänkte analysera här och nu.
För nu finns det istället något annat högviktigt som snurrar i min skalle. Nämligen ett otroligt vackert litet par som jag skyltfönsterspanade in tidigare idag. De här:


Jag blev stenkär! Och det helt i onödan, för det finns ju inte minsta chans på kartan att jag ens skulle kunna stå i dem utan att trilla omkull. Fan liksom… Någon som vet om det finns någonslags snabbkurs i hur man lär sig att gå i skithöga klackar på nolltid?...  För som det är nu så hade jag troligaste inte ens klarat av att ta mig fram som en normal människa i den här, lite humanare höjden:


Ganska läckra de också faktiskt… Fast på ett annat sätt. Hmmm… kanske ska jag ta och våga mig in i butiken och faktiskt testa båda paren någon dag… Kanske om jag ringer ortopedakuten i förväg och varnar att de troligen får ett allvarligt benbrott på halsen… Och där fick jag en cliffhanger som jag norpar direkt… från ett sjukhus till ett annat. För det gick superbra med Muffin Rubin och hennes vaccination idag. Hon var grymt snäll och mest  bara nyfiken på allt där.


Tack söta för era kommentarer om det! Fick vägt henne också, 1,57 kilo. Ifall ni undrar… ;o) Nu ska det käkas tomatsoppa och räkchips som maken precis kom hem med från kinarestaurangen. Så jag håller kväll från nu.
Men vi ses imorgon igen om ni har tid och lust och allt det där. God natt & Kram!

15 kommentarer:

  1. Ja du, om man ändå kunde gå i dessa höga farligheter...

    kramar

    SvaraRadera
  2. Läckra skor! Men be inte mig om tips att gå i såna:) Och din Muffins är ju så jäkla söt! Dom där vita tofsarna som sticker ut ur öronen är ju för bedårande! Kram

    SvaraRadera
  3. Hon är så söt så jag dör!!!!:)kram kram:)

    SvaraRadera
  4. Duktig tjej och 1,57 kg kärlek då <3

    SvaraRadera
  5. Meeen vad söööt hon är!! Vill bara knåda på henne liksom!! :-) och de lägre skorna skulle jag kanske våga mej på, läckra och annorlunda men jag är säkrast barfota ;) men jag tycker du ska prova dom och visa oss! :) kram

    SvaraRadera
  6. Sötaste Muffin! De röda skorna är to die for:)
    Kram

    SvaraRadera
  7. Att 1,57 kilos tuss kan vara sååååå sött, kan du klona henne och skicka hit? Tur det gick bra! Och vilka pjuck! Säg till om du hittar klack-kurs

    Kram

    SvaraRadera
  8. En till som behöver klack-kurs... Och ååhh gullekatt - hon är så söt. kram

    SvaraRadera
  9. 1,57 kilo söt kisse!!!
    Hm klackarna ser farligt höga ut bara lämpliga att så still i!!!
    Kram Titti

    SvaraRadera
  10. Åh vilken bedårande liten fluffig kattunge - söting!
    Skorna är ju urläckra!
    Kram

    SvaraRadera
  11. Wow vad snygga!!! Vilken affär var det? Och vilken sötnos! Puss på henne! KRAM

    SvaraRadera
  12. Jättesnygga skor! Det är bara en vanesak att gå i klackar. Jag tycker inte alls det är svårt längre. Ett tips dock är att dels köpa ett geléinlägg att lägga framme i tårna. Då blir det lite stadigare, mjukare och så får man inte lika ont i fötterna (för det får man oavsett efter en dag i heels). Dessutom finns det en spray att spraya på fötterna som håller dem torra så man inte glider omkring i skon. Risken finns när man har höga klackar (ja, i andra skor också förstås men man får mer ont om man glider i ett par heels) :-)

    Sen är det bara på med boken på huvudet och öva catwalk i vardagsrummet ha ha

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  13. Vad kul! Igår provade jag tre boots/stövletter med klack! Höga, lite lägre och ännu lägre. Jag kom ut med ett par svarta Converse :)) Skönt att det gick bra med Muffin! Kram

    SvaraRadera
  14. Det går bra att ha skorna på sig när man sitter i soffan också, lägga upp fötterna på bordet så man ser de fina skorna hela tiden.... ;) Jag har köpt på mig en massa fina klackskor men de blir bara stående för jag använder dem aldrig. Jooo förresten ibland har jag kilklackar, de är jättelätta att gå med även ifall de är höga.

    Ha en bra dag!
    // Jeanette

    SvaraRadera
  15. Tacktack söta ni för kommentarer! Ja Muffin är faktiskt så söt att det nästan är overkligt! Och snäll dessutom. Så glad att hon fick flytta hit!
    När det gäller pjuxen så kommer jag garanterat att gå och prova dem någon dag. Nästa vecka kanske. Visar såklart provbilder i så fall... Även om det säkert slutar för mig som för Odd me: att jag kommer ut med Converse istället. Hade varit typiskt mig… :o)
    Butiken där jag hittade dem är Håkanssons Skor. Såg att det finns en likadan butik i Malmö. Gick förbi den igår. Längst upp på gågatan typ. Nära Triangeln liksom…
    Ha en bra dag! Massa Kram!

    SvaraRadera