Powered By Blogger

måndag 8 augusti 2011

Gårdagens – förföljd, snabbt tempo & för små

Jag lyckades aldrig få ut bilden på min efter städningen-stass här igår. På grund av en rad blandade saker, såsom att jag och hundarna blev förföljda av en turkisk man under kvällsvovvenaden och jag därför fick yra runt och försöka förvilla så att han inte skulle se var vi bor, en make som kom hem från festival, förvirrad matlagning som därför tog en himla tid och timmar som rusar i ett obegripligt snabbt tempo. Så därför kommer den nu istället, gårdagens outfit:


Som för ovanlighetens skull enbart innehåller en enda Molly: Wunder underdress. För tro det eller ej; jag har andra kläder. Men. Sedan jag upptäckte Odd Molly för snart tre år sedan så har jag nästintill uteslutande hållit mig till detta märke i shoppingavseende. Och de kläder jag hade innan dess är, förutom den här vita tunikan, far out för små för denna svullna kropp… Så därför är det bara Mollysar som används i ur och skur… som ni ju säkert har märkt vid det här laget… :o)

Och på tal om det så drar det igång en ny Odd Molly-kampanj på Campadre imorgon. Självklart måste den spanas in, i hopp om att något önskeplagg ska dyka upp där. Kommer ni att titta in där? Nu ska jag sluta svamla här och ta ut hundarna istället. I hopp om att turken har gett sig av… :o) Ha en bra dag! Kram!

5 kommentarer:

  1. Jag förstår inte varför du är så dålig på att svara på kommentarer? Om du nu lever på din blogg så har du skyldigheter till att göra det!

    SvaraRadera
  2. Anonym/Vem lever på sin blogg mer än Blondinbella?! Tänk efter innan du öppnar käften! Ser du nån reklam här? Pucko!
    Kram till dig Josanne!

    SvaraRadera
  3. Anonym: Klarar man inte ens av att skriva ut sitt namn så kanske man ska hålla käften! Men du ska få svar, i ett inlägg alldeles strax!

    Linda: :o) Kram!

    SvaraRadera
  4. Vad fin du är i din "gårdagens"! Klart jag kommer att hålla koll på Campadre i morgon, hoppas på något kul...

    Jösses, vad många märkliga människor du råkat ut för på de sista dagarna! Trist när folk inte vet hur de ska bete sig!

    Kram Helena

    SvaraRadera
  5. Helena: tack! Och ja jag verkar dra till mig alla dårar... :o) Lika bra att de kommer i klump… fast nu kan de ju gärna få hitta en ny lekplats… ;o) Kram!

    SvaraRadera