Powered By Blogger

fredag 12 augusti 2011

Dagens – Mollysar på både mig och mr Make

Utflykt stod på dagens schema. Men en ondsint storkatt som gav sig på lilla nykatt stjälpte totalt omkull de planerna. Kunde liksom inte med att stänga in Muffin Rubin ensam på toaletten i vettskrämt tillstånd. Däremot fick hon vistas där en kortare stund lite senare, när jag och mr Make gav oss ut på minivovvenad. Måste ju trots allt börja vänja henne vid allt, fast i väldigt sparsmakade doser…

Och vad gör man i ”vår” park förutom att rasta hundar? Jo, man dokumenterar dagens stass. Såklart! Fast eftersom jag inte var ensam i familjen om att lulla runt med Mollysar på kroppen denna dag så blir det dubbelt upp i outfitbilder:




















De Mollysignerade prylarna på mr copycat-Make är jeansjackan och solbrillorna. Fast jag vann ändå tävlingen flest Mollysar, eftersom jag, förutom wrapen och änglatunikan även lyckades kränga på mig wunder underdress… ha... ;o)

Som kanske synes så är mitt hår nyfärgat. Sedan igår. Tyvärr i helt åt skogen fel färg (mr make shoppade och tyckte att brudarna på förpackningarna såg likadana ut och tog därför en i högen, så att säga). Fast nu får det vara så ett tag… Shit happens liksom och då är det bara att gilla läget… :o)

Önskar er en kanonbra fredagkväll! Och övergår till att laga mat. Kram på er!

11 kommentarer:

  1. Supersnygga är ni båda två :) Min man brukade också låna min jeansjacka när det begav sig :) men det var nog mest av snålhet, onödigt att köpa två jeansjackor tyckte han :)) Snart blir nog lilla Muffin så stor att hon kan bita ifrån men i början är de så pyttesmå.. Kramar

    SvaraRadera
  2. Vad fina ni är!! Och att skicka maken ut att köpa hårfärg var ju verkligen coolt!! Undrar vad min make hade kommit hem med!

    KRAMAR

    SvaraRadera
  3. Coolt och härligt par ni är!! Önskar dig en härlig fredagskväll :) Kram Linsan

    SvaraRadera
  4. Vilken supersupersnygg dagens! jag måste träna på att knyta mina wrapar så där lite nonchigt :) Håret ser bra ut tycker jag fast det kanske är svårt att avgöra på bild. sen ska man ju faktiskt känna sig nöjd själv också men jag tycker du är kanonsnygg i dag !
    Kram <3

    SvaraRadera
  5. Supersnyggingar är ni! Häftigt med en karl i OM! Verkligen vågat av dig att skicka mannen att köpa hårfärg...tänker i mitt stilla sinne vad som skulle hänt om jag skickade min....blev nog platinablond färg...he wish...

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  6. Skitsnyggaste paret i skåne:)
    Jag hade inte heller klarat av att stänga in bebisen på toa med ondsint storkatt strykande utanför! Kram gumman!

    SvaraRadera
  7. Snyggingar!
    Riktigt snyggt med en långärmat lager under wrapen!
    Där fick du till det (igen):)
    Kram!

    SvaraRadera
  8. Jag tycker ditt hår ser jättefint ut!
    Och ni är supersnygga i era outfits båda två!
    Ha en härlig fredagkväll...
    Kram Helena

    SvaraRadera
  9. Jätteläckert. Herr och fru Molly ute på vovvenad.

    kram!
    <3

    SvaraRadera
  10. Snygga ni är! Hur går det med Muffins o koppel? Bara så himla nyfiken. Är verkligen katter så man kan få på ett koppel på dem? (erkänner kan absolut ingenting, noll, nadda om katter så det är en uppriktigt ställd fråga). Låter spännande tycker jag.

    SvaraRadera
  11. Ja trist att det var sånt kattkommando hemma hos er. =(
    Men vi tar igen det! Vi måste ju boka den där helgen när kocken kommer. Maila vilka helger nin kan så syr vi ihop det.
    Kram på er bästaste vännerna!

    SvaraRadera