Powered By Blogger

måndag 1 augusti 2011

Paus nummer 2 – bara för att nollställa

Så var det dags för en städpaus igen. Den här gången satte jag mig för att rensa bilder i mobilen. Satan vad det hinner samlas historia där på nolltid. Vi pratar strax över 2000 bilder på en månad. Man skulle ju kunna tro att jag inte gör något annat än att springa runt och tafsa på kameraknappen i Iphonen… :o)

Men nu ska det alltså sparas vs kastas så att det blir helt nollställt inför nästa festivaläventyr som drar igång om 30 timmar. Då avgår bussen. Med destination Wacken Open Air. Så imorgon får ni säkert höra om min packvånda och min bussreseångest. Men det är då… Nu tänkte jag egentligen bara visa er en bild:


Och anledningen är ingen annan än att jag är sjukligt svag för detaljbilder, men ganska kass på att ta dem. Mest för att det inte alltid är helt lätt när man bojkottar riktiga kameror och därför bara har sin telefån att leka fotograf med. Bildserier som innehåller ett mischmasch av vyer och tajta detaljer är jag ännu svagare för.
Vad gillar ni för sorts bilder? Och finns det något, rent fotomässigt, som ni skulle vilja se mer av här hos mig?... Önskar er en kanonbra kväll. Kram på er för nu!

9 kommentarer:

  1. Riktigt cool bild! Men vad är det du har fotograferat? Jag blir inte klok på det.
    Jag vill gärna ha bilder från dina utflykter, festivaler, vovvenader, när du träffar Mollysystrar och sånt. Ja som du redan gör för jag gillar det väldigt mycket. Kul med annat än bara Odd Molly även om det såklart är kul med det också. Om hajjar? Kram från Lia!

    SvaraRadera
  2. Lia: haha… fan vad korkad jag är, det skulle ju stått med vad det var… glömde visst det… sorry… ;o) Det är en liten bit av köksduken hemma hos kamrat Lingonberrie.
    Och kul du gillar annat än Molly-bilder för jag känner att jag mer och mer väver in en massa annat från mitt liv också. Bara för att jag känner för det. Kram!

    SvaraRadera
  3. Jag gillar din blandning av bilder! Du blandar motiv och berättelser på ett sätt som jag uppskattar! Sen är jag, liksom du svag för detaljer. Jag skulle gärna vilja se närmre på dina outfits, detaljer på tex smyckena...
    Kramar Helena

    SvaraRadera
  4. Ha det så roligt på Wacken!
    Själva drar vi strax till Skansen och lite Måns =)
    Hörs när ni kommer hem.
    Kram lilla Myran med päron

    SvaraRadera
  5. Helena: tack för input. Ska bli bättre på detaljer på smycken och sånt. Har inte tänkt på det men kul för jag gillar sådana bilder själv. Kram!

    L8: detsamma snygging! :o) Kram!

    Helen: ha en bra dag i Stockholmia, hörs nästa vecka. Kram hela Myran-familjen!

    SvaraRadera
  6. Helen: fast Måns är på min svarta-lista… kan berätta varför en annan gång om du vill… Kram igen!

    SvaraRadera
  7. Det är lugnt Måns är på mammas svarta lista också nu; han kom icke ut och skrev en autograf åt Myra.
    Då hjälper det inte att han delar ut Mums-mums (det fick hon förvisso en)
    Nä det är foerfarande han du inte känner som är Numero Uno i familjen myra. ;)

    SvaraRadera
  8. Helen: typiskt Månspuckot enligt min erfarenhet = lova fett - hålla nada… joråsåatt… ,o) Kram!

    SvaraRadera