Powered By Blogger

söndag 31 juli 2011

Tappad dödskalle och en liten omröstning

Sorg, förbannelse och katastrof! Jag har tappat dödskallen som satt på det fina armbandet som söta ÄnglaMaria har gjort!!! Så skittrist! Men ett problem som jag hoppas kunna lösa genom att hitta en ersättare. Den fina jag hade såg ut så här:


Helst hade jag sett att en likadan fick ta den tomma platsen, men en närbesläktad skalle duger också. Så nu frågar jag er; någon som vet var sådana finns?

Sedan tänkte jag hålla en liten omröstning här. Jag har fått en kommentar om att jag har blivit dålig på att svara på just kommentarer. Och det har jag absolut! Det blir inte alls lika ofta att jag svarar var och en personligt längre. Och ofta kommer svaren kanske först dagen efter, ibland ännu senare. Men jag försöker att svara på något sätt även om jag missar ibland.
Att det har blivit så har främst med tiden att göra. Som inte räcker till. Kanske borde jag omprioritera… Fast det tänkte jag att ni skulle få vara med och tycka till om. Så därför undrar jag: ska jag göra färre inlägg och istället lägga tiden på att ge bättre svar på kommentarerna? Eller ska jag fortsätta med många inlägg och lite halvlusiga svar, som nu… Vad föredrar ni?

Hoppas ni får en bra dag! Sista juli... var blev sommaren av liksom... Kram på er!

14 kommentarer:

  1. Trist med skallen:(
    Och med svar på kommentarer, för mig består kommunikationen av att jag gör inlägg och så får dom som känner för det ge respons på det. Om någon ställer en fråga svarar jag givetvis. Jag räknar inte med att alla jag kommenterar hos ska svara mig (även om det är trevligt:)
    Bloggandet ska vara roligt och inte bli nån press.....

    Så för min del får du gärna mangla ut inlägg och svara på kommentarerna när du orkar och har tid!
    Jag slår dig en pling nån kväll! Kram gumman!

    SvaraRadera
  2. Alltid tråkigt att tappa saker man håller av , men du fixa nog en ersättare snart ;)

    Jag vill ha MÅNGA inlägg och tycker att du svara när du har tid :0)

    Ha en go söndag !

    Kram
    Lotta A

    SvaraRadera
  3. Såklart skall du göra det DU inspireras av och just nu är det att skriva inlägg... Om två månader kanske du mest har dialog i kommentarerna.

    Kör som du gör!!

    (hoppas du finner en skalle)

    Kramar <3

    SvaraRadera
  4. Oj hoppas du hittar en ny skalle! För min del behöver du inte alls svara på allt - bara på konkreta frågor :) Det är ju dessutom inte helt lätt att svara vettigt på allt utan att det mest blir upprepning - tex om många tyckt lika dant om en sak. I såna fall har jag börjat svara/tacka hela gruppen som kommenterat. Det blir lite jönsig annars tycker jag - men det är ju jag det (så att inte någon tar illa upp av den här kommentaren) Slutsats av svamlet: många inlägg - svara som du vill!
    KRAM

    SvaraRadera
  5. Jag läste också kommentaren och jag tycker inte att den är helt schysst. För du är bra mycket bättre än många andra på att svara på kommentarer. En del svarar inte alls och det är helt okej! Ni bjuder så mycket på er själva bara genom att blogga så jag tycker att sådana ”påhopp” mest är löjliga. Så hellre MÅNGA inlägg Tack!

    SvaraRadera
  6. Förmodar det är bäst du kör på som vanligt! Det är kanske helt enkelt att det blivit så många som bloggar o kommentera nu för tiden! När du startade var enklare gissar jag..
    Säkert olyckliga sammanhang som gjort att ställd fråga inte besvaras..
    Ha en fin dag!
    Kram

    SvaraRadera
  7. Jag tycker du ska köra på som du gör. Själv svarar jag inte på alla kommentarer, men svarar på frågor. Ställer jag ingen fråga förväntar jag mig inte svar heller när jag kommenterar.
    Tyvärr har jag inte sett någon skalle.
    Kram

    SvaraRadera
  8. Kanske kanske har jag en =) Maila dina adress =)

    Kram!!!!

    SvaraRadera
  9. Haha jag är glad att du "fördärvade" mig - älskar mina nykomlingar! Jag har skitsvårt för djur i "fel" miljöer! När jag var liten var det tillåtet m vilda djur på Cirkus och pappa tog med mig en gång när jag var 5. Bölade hela tiden för att det var synd om tigrarna och björnarna. Klarar inte heller av djurparker - för mig är det ok att ha utrotningshotade vilda djur i fångenskap för att om möjligt kunna rädda arten från att dö ut men djur i bur bara för att vi ska kunna glo på dem är AVSYVÄRT. Var på väg att göra ett helt inlägg om det här men det blev så långt och svamligt - kunde inte få till det ordentligt trots att jag verkligen brinner för frågan. Får se om jag lyckas bättre senare.
    KRAM

    SvaraRadera
  10. Din blogg är inspirerande och alltid bra att läsa. Du har bra bilder och en klädstid som jag gillar. Att du gör många inlägg höjer din blogg, så hellre många inlägg och utan svar på kommentarer.

    Tack för en bra blogg

    SvaraRadera
  11. Du kan ju omöjligt hinna med att kommentera alla som skriver. Helt knäppt att förvänta sig det! Jag tycker bara att du ska kommentera när du själv vill, och INTE om och när någon annan vill.

    Ha det bra och tack för dina härliga inlägg, de förgyller dagen!

    Kram Camilla

    SvaraRadera
  12. Jag älskar att du svarar på alla inlägg. Tycker det är en anledningarna till att man kommenterar och resultatet blir att bloggen känns mer levande.

    Samtidigt ska du inte slå knorr på dig själv och känna dig stressad över att behöva svara.

    Vad tycker du om kommentarerna? Vill du ha kommentarer? Vill du ha svar då du skriver på andras bloggar?

    Jag går nästan alltid tillbaka och kollar efter svar på bloggar och blir alltid lika glad då den som bloggar svarar.

    Kram!

    SvaraRadera
  13. Du ska givetvis göra det som känns bäst för dig! Din blogg är underbar :) Hoppas du hittar en ny skalle! Kram

    SvaraRadera
  14. Tusen tack snälla för era kommentarer! Nu gör jag det igen: svarar alla på en och samma gång… Och det lär inte vara sista gången heller för jag instämmer till 100% i det Frösötös skriver:
    ”Det är ju dessutom inte helt lätt att svara vettigt på allt utan att det mest blir upprepning - tex om många tyckt lika dant om en sak. I såna fall har jag börjat svara/tacka hela gruppen som kommenterat. Det blir lite jönsig annars tycker jag.”

    Och med tanke på era kommentarer så fortsätter jag som nu, med flera inlägg om dagen. Jag bestämmer aldrig i förväg hur många det ska bli om dagen eller vad jag ska skriva, det blir helt enkelt helt efter vad jag känner för just där och då… Och så får kommentarerna fortsätta att halta lite. Även om jag, faktiskt, alltid försöker att svara på ett eller annat sätt och även om det kan dröja en eller i vissa fall till och med flera dagar...

    Har jag missat någon fråga så ber jag tusen gånger om ursäkt för det. Jag är människa, och dessutom en ganska snurrig och förvirrad sådan, så är det något ni undrat men inte fått svar på så please, fråga igen så lovar jag att svara nu!!!
    Hoppas ni har en bra kväll. KRAM!

    SvaraRadera