Powered By Blogger

tisdag 5 juli 2011

Rapport från Roskilde – del 3: lördag 2 juli

Ännu en morgon med svajigt väder. På det negativa sättet. Och ännu en dag som inleddes med en tågfärd till Roskilde city eftersom vi kom på att vi var supersugna på godaste cappuccinon ever, på allra bästa caféet i staden...




















... där vi har varit minst någon gång under varje festival. Nästan så vi börjar smälta in ibland stammisarna... Men det blev ett ganska kort besök den här gången, för festivalen lockade så vi drog oss tillbaka dit istället. Genom ganska lördagstomma gator...



















... via tåget, där jag bara inte kunde låta bli att köra en dagens på me Make iklädd sin Ziperall. Ett av de fulaste plaggen någonsin... men samtidigt coolaste och skönaste, dessutom årets festivalplagg nummer 1. Och nu kan ni få gissa vad det var för plagg även jag hade med mig hem... ;o) Till festivalen där snyggingar från samma stad som oss uppenbarade sig...



















... och det sedan vankades förfest i Norrlandscamp innan stegen styrde mot området där musiken finns. Och en del tokstollar härjar:



Om ni har tröttnat på mitt Roskildefestivalsskit  för länge sedan så sorry; det blir faktisk ytterligare en redogörelse innan jag nöjer mig med tråkterrorn... Fast det får bli senare för nu ska det duschas, hämtas paket, vovvenadas, tvättas och lite annat vardagligt utanför blogglandia.
Men pallar ni så är ni välkomna tillbaka. Var rädda om er. Peace and Love!

13 kommentarer:

  1. Wow, vilken Ziperall. Måste visa den för lilla dottern som tjötar om en onepiece, hehe.... Kanske borde visa den för maken också som envisas med att inte överge sina polarnochpyretkalsipper från 70-talet (?)i liknande mönster. Ska bli mycket spännande att se ditt köp!
    jag blir alltid så imponerad av folk som orkar tälta, oavsett om det gäller i skogen eller på festival. Jag är allergisk mot tält (tror jag). Har bara tältat en enda gång (Legoland - 74, typ) så jag överlåter tältandet åt resten av familjen....
    Kram

    SvaraRadera
  2. haha! Gud...jag skulle just skriva något om din fina livingloving och jeansjacka och så ser jag zipperallen....:-) Jag dör...hahahah!
    Vad underbar mr Make är....
    kramkramkram

    SvaraRadera
  3. Coolt och säkert jättebekvämt. Har inte farbror Björne (som du då inte känner) också en sån?

    SvaraRadera
  4. Så jäkla roligt att läsa dina små rapporter!

    SvaraRadera
  5. Hej! Vill bara fråga om ett råd! Har du provat Grandmas coat? Hur är dom i storlekarna? Om man är en stl 1 på mollisar, ska jag då kör apå en 1:a eller 2:a? Eller nån annan som vet?? Tacksam för svar!!
    Mvh Viktoria

    SvaraRadera
  6. Haha ziperallen var ju helt underbar :D Kramar

    SvaraRadera
  7. Viktoria: Köp en 1 för virkat töjer sig.

    SvaraRadera
  8. Välkommen hem hjärtat!
    Nyss hemkommen från Kalmar, ser o förstår ni haft det bra trots väderrapporter! (ja, jag är gammal som tittar o tänker på sådant..) Din heta make ser ju fantastiskt söt i sin overall eller får man säga "sparkdräkt"..fniss.. Ni verkar vara ett underbart par tillsammans!!
    Kramkram

    SvaraRadera
  9. Hahaha har min bror en onepiece???!


    ;D

    SvaraRadera
  10. Vad fin mannen är i zipperallen:) Försöker frammana nån inre bild av mig själv iförd en sån.......
    Härliga festival-bilder! Om det inte vore för tältandet skulle jag vilja åka dit! Kram!

    SvaraRadera
  11. Nena: haha... helt underbart med din makes 70-tals kalsipper! Jag tycker sådana är rätt coola, och de hade absolut gjort sig med en Ziperall. :o) Jag hatar också att tälta egentligen och just bara därför är festivaler väldigt kluvet... Det bästa med det är att man uppskattar sin säng hemma sååå mycket efter en tältning. :o) Kra!

    Lingon: ja visst är han lite sexig sådär... eller inte... ;o) Kram!

    Helen: haha... jag skulle bli sjukt förvånad att se wannabee-Björne i en sådan... men man vet ju aldrig... ;o) Tack för att du svarade Viktoria! Kram!

    Att vara någons fru: tack tack! Kul att höra, ibland undrar man vad man sysslar med, för vem är intresserad av mitt lilla dagboksdravvel liksom... :o) kram!

    Viktoria: såg att du fått svar av Helen, själv har jag ingen aning, har aldrig ägt någon, bara provat en enda gång och har glömt vilken storlek det var. Kram!

    Odd me: haha... ja eller hur... :o) Vänta till du får se min, där pratar vi the return of Barbamama... ;o) Kram!

    Annelie: haha... klart man får säga sparkdräkt, det säger han till och med själv. ;o) Hoppas allt är bra med dig! Och jag kollar också väder lite ibland... ;o) Kram!

    Ella: han har en sparkdräkt... Och. Din svägerska har också en... du kanske vill att vi ska ha på dem nästa gång vi ses... eller inte... :o) Hälsa, du vet vem. Kram!

    Linda: haha... jo du kan få en bättre bild när du får se mig i min... så kan du avgöra själv, vacker syn eller komisk Barbamama, själv sätter jag alla mina stålar på det sistnämnda... ;o) Kram!

    SvaraRadera
  12. Haha ni är för söta! Ja vi kanske ska skaffa oss varsin vi också så kan vi ses alla fyra i våra sparkdräkter ;D vore nog snugg turaoutfit?! Heh, i will ;)

    Kraam

    SvaraRadera
  13. Ella: haha... om inte annat så hade vi nog blivit inspärrade allihop... :o) Fast kanske kul att testa... ;o) Hälsa! Kram!

    SvaraRadera