Powered By Blogger

tisdag 5 juli 2011

Rapport från Roskilde – del 2: fredag 1 juli

Efter att ha vaknat upp fredag morgon på en lite regnslagen och kallblåsig campingplats. Med mannen från Malmö nedan hojtandes runt hörnet så bestämde vi oss för att åka in till Roskilde city för att insupa lite andra vyer.



















Det är en riktigt fin stad, om ni frågar mig. Skulle vilja utforska den ur lite fler vinklar och vrår men ofta blir det, av tidsbrist eller något, att man mest bara rör sig i den allra centralaste kärnan.




































Nix, no klädshopping, inte i stan i alla fall, trots alla reaskyltar som nästan övermannade en. Ett nytt plagg, en icke-Molly, hade jag däremot med mig i bagaget hem, ett galet och helt otippat sådant men det håller jag på ett tag till... :o) Den här dagen blev istället till-lyxad med ett restaurangbesök efter den lilla spanarturen...



















... och innan det blev dags att åka tillbaka till festivalområdet för att förfesthänga med sköna grannarna från Hässleholm. Och sedan en ny konsertraid. Innan den natten tog vid hade vi på den fronten och ditintills hunnit få med bland annat 1349, Iron Maiden, PJ Harvey, Portishead och M.I.A. på listan över sedda band. Däremot glömde jag visst att dokumentera någon dagens så det får bli denna halvtaskiga variant:



















Och eftersom jag fortfarande har bråk-Blogger på besök här så får jag tyvärr, och med lite sjukt supersnygg graffiti som avrundning, säga to be continued i rapporteringen lite senare denna dag istället... Så Kram till dess! Take care!
















2 kommentarer:

  1. Vad kul att se alla dina bilder och vad nyfiken jag blir på vad det är du har shoppat för något plagg! Kram från Lia!

    SvaraRadera
  2. Lia: tack tack! Och jag lovar att visa sedan. Kanske till och med en provbild så ni får er ett gott skratt... ;o) Kram!

    SvaraRadera