Powered By Blogger

fredag 15 juli 2011

Lista: nyfiken på ur Odd Molly vinter 2011

Min lista över vinterplaggen följer exakt samma mönster som den jag plitade ihop igår över höstkollektionen; inte ett enda måste-ha för min del. Men jag lyckades ändå skrapa ihop en trio jag är nyfiken på att prova när de anländer verkligheten:

Avoriaz knit tunic, dark pink

Den i vitt kan vara av intresse den också, allt handlar om hur den ter sig i materialet. Och där är min förhoppning att den inte ska vara för tjock utan mera en tunn liten svepande sak.

Cortina knit cardigan, winter white

En skitfin kofta, jag älskar spetsmönsterkänslan, toftsarna nertill och att den har huva. Att den trots det inte är en vill-ha, ännu i alla fall, handlar nog mest om att jag förtränger att det ska komma en vinter… Jag hoppas på sommar året ut och därför känns tjocka koftor som onödigt att ens tänka på… :o)

Vail knit wrap, mid grey mel

Så märklig i sin galna blanding av kofta och sjal att jag inte kan låta bli att vara nyfiken på den. Älskar färgerna men tror den är så sjukt svårburen att den går bort automatiskt på grund av det. Fast… tiden får utvisa…

Ja och mer än så är det alltså inte. I nuläget. Alltid lika kul att se tillbaka sedan, med facit i hand. Och på tal om det så måste jag ju kolla vilka favoriter jag hade inför denna vår och sommar och jämföra med hur det blev. Är det något ni tycker att jag ska kasta ut här, eller är det för jäkla trist?... Ha en bra dag därute. Kram!

4 kommentarer:

  1. Jag har fallit som en fura för Avoriaz Knit Tunic!

    Kram!

    SvaraRadera
  2. Har inte hittat något ur vinterns som är av intresse, inte just nu iaf. Plånboken är ju glad iaf. ;)

    Kram och önskar dig en fin fredag!

    SvaraRadera
  3. Casa del Caos: ja den växer mer och mer för varje gång man ser den så jag förstår dig. Kram!

    Jeanette: och en glad plånbok är ju aldrig fel det heller... :o) Hur ser det ut för dig på torsdag nästa vecka? Kram!

    SvaraRadera
  4. Jag gillar Cortinan, tyvärr kan jag inte säga att det blir en billig höst. Jag har hittat myyycket som jag vill ha. Ibland är det tur att man inte alltid hinner med när vissa plagg tar slut så fort, för då tänker jag "ah där tjänade jag lite pengar, det var inte meningen att jag skulle ha det plagget". Min man är inte riktigt överens med mig om att jag tjänar på ogjorda köp :)
    Kram Charlotte i Boränge

    SvaraRadera