Powered By Blogger

lördag 9 juli 2011

Änglamysteriet är löst och en annan vit sötnos

Snälla Mags bringade klarhet i min fråga om vart änglatunikan har blivit av hos DeepFling. Den flaxade helt enkelt aldrig över Atlanten. Av någon anledning. Det fick hon veta när hon mailade dem. Förbannat skitdåligt att de inte har gått ut med det via mail till oss som hade den förbokad eller i alla fall i sin blogg... :o( Nu är den ju inte lättast att få tag på direkt.

Fast inte omöjlig, tack och lov... :o) Jag har lokaliserat den i storlek 1 och 3 på Country-Dreams och i 0-2 hos Nelly.com ifall det är någon mer som jagar den. Om jag har klickat på den från svensk mark istället? Absolut! Den är mitt enda måste-ha just nu och då har nöden ingen lag... :o) Så bara att hålla tummarna att lagersaldot stämmer så den finns kvar också... Någon som vet hur det brukar vara med den saken hos Country-Dreams?
I väntan på att den ska dyka upp här så bjuder jag på en annan vit sötnos nu:



















Den vita lilla blusen som jag knipsade hem från Tradera nyligen. Tror jag tog den fulaste färgen under att matcha med på bilderna... vitt och chalk, inte helt skitsnyggt direkt... Men om man bortser från det så har jag en känsla av att den har fet potential att bli en pålitlig trotjänare som sällskap till en hel del annat i min Mollyrob. Det råkar inte vara så att någon har en produktbild på den?
Hoppas ni får en riktigt bra lördag. Var rädda om er själva och varandra. Kram!

10 kommentarer:

  1. Jag har tyvärr inte så bra erfarenhet av CD och lagersaldo. 3 gånger har det jag beställd varit slut och det tar lång tid att få tillbaka pengarna och meddelande om att det är slut. Nu hoppas jag att det stämmer för dig, ring och kolla.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Har tyvärr också råkat ut för att lagersaldot inte stämt, så kolla upp det för säkerhets skull. För mig tog det också jättelång tid att få reda på att min vara var slut....annars har det dock alltid funkat bra när jag beställt från dem!
    Söt blus, vilken kollektion kommer den från? har tyvärr ingen produktbild?..
    Kram

    SvaraRadera
  3. Hilde & Nena: Tusen tack snälla ni för hjälpen, jag mailar dem på en gång då. Och fortsätter att nojja om att aldrig någonsin få tag på den... ;o)
    Den vita blusen kommer från In odd we trust, borde det väl vara... den har duvan baktill uppe vid nacken. KRAM!

    SvaraRadera
  4. Den lilla vita var ju ur-fin! Surt som f-n med Deep Fling, nog har dom kunnat maila dom som har förbokat tunikan, så jäkla många kan det ju inte ha varit.....
    När det gäller CD har jag alltid fått det jag ska men det har tagit en jävla tid emellanåt....Kram stumpan och ha en bra lördag!

    SvaraRadera
  5. Från CD gick det jättefort att få saker förut, men numera tar det tiiiid! Jätteirriterande.

    Däremot har lagersaldot alltid stämt när jag handlat...

    Annars såg jag många exemplar av den hos min lokala handlare. Hör av dig om du får problem så kan jag agera bulvan....Fast är på semester så jag kan inte garantera att jag ser allt direkt...har inte internet hela tiden.. (suck- stenålders...)Men: Best of Brands i Vällingby. Ring dit om du får problem. (bara att googla så hittar du telefonnummer).

    Kram!

    SvaraRadera
  6. Vilken tur att det löste sig med Ängeln! Jättesöt topp! Perfekt att ha över linnen och klänningar! Kram

    SvaraRadera
  7. Såg nu när jag läste igenom kommentarerna att det kanske inte har löst sig :( Hoppas att det går vägen annars kan jag kolla runt lite här i Gbg. På NK hade de den bara i svart! Kram

    SvaraRadera
  8. Fasen vad irriterande. Jag som gått här och väntat på min från Deepfling. Såg först nu att den inte fanns kvar på min reserved lista. Dåligt att de inte kan informera om det på något sätt. Får väl trösta mig med min "ängla-blus" då istället som jag beställde från Nelly. Tror jag tycker tunikan blir för dyr att köpa på svensk mark. Usch, vad arg jag är nu

    Du ser i a f toppen ut i den söta lilla blusen :-)

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  9. Linda: nä jag är faktiskt skitsur för att de inte har kunnat höra av sig... hur jävla svårt kan det vara liksom... det är ju för fasiken min drömMolly i höst... grrr... :o( Låter bra med CD, fast trist det ska ta lång tid. Har mailat dem så vi får se om de hör av sig och om den finns... Kram!

    Forbid Me Not: hur lång tid då? Mer än en vecka? Absolut jäkligt irriterande oavsett, man är ju lite bortskämd med snabba leveranser från andra ställen. Tusen tack snälla för tips!, ska kolla med dem om den inte finns på CD. Vällingby, där har jag varit en hel massa, när jag jobbade i Råcksta, bra många år sedan men minns fortfarande det lilla centrumet som jag gillade. :o) Kram!

    Odd me: jag håller tummarna att lagersaldot stämmer men tack tack söta för erbjudande om hjälp!!! Igen! Det är ju faktiskt min tur att hjälpa dig nu... ;o) Kanske nappar på det, om den inte finns på CD, men hör av mig på mail i så fall. Kram!

    Vivvi: ja visst är det skitsurt!!! Framförallt att de inte hört av sig. Jag kände detsamma, att den egentligen är för dyr här men mitt i ilskan så råkade jag visst klicka i alla fall. Så det får bli den och inget mer... hmmm... jaja, jag kan ju ha ambitionen att försöka i alla fall... ;o) Blusen är superfin, måste in till dig och kolla om du visat den... Kram!

    SvaraRadera
  10. Vilken ursöt liten blus! Och så surt med änglatunikan! Bra du fick tag på en i sverige. Går ju bra när det är det enda på måste-ha-listan ;-)

    Kram!

    SvaraRadera