Powered By Blogger

lördag 30 juli 2011

Två söta fotografer, Mollyprat med ung tjej & Bob = bäst

Nu har jag spytt så mycket galla över stadsjippot som har pågått här i min lilla byhåla de senaste tre dagarna så jag känner att det kanske är läge att kläcka ur sig något lite positivt också. Känner att jag kan kosta på mig det nu när det bara återstår någon ynka timme av arrangemanget för i år… ;o) Och det positiva är tre punkter som har gemensamt att de har inträffat nu ikväll.

1: går ut i parken med vovvar, mr Make och kamrat Sifou. Då kommer det fram två söta tjejer och vill ta en bild på mig till sin mamma som läser min blogg. Jag blir glad, men ändå skitnervös. Fast ställer upp och poserar med den ena tjejen. Såklart! Nu i efterhand har jag lite småpanik för att jag ser skitfet ut på bilden… men i så fall får det vara värt det för de gjorde mig glad eftersom de var så gulliga. Så tack tjejer!

2: sitter i parken med ovan nämnda; make, grek och vovvar, när en annan tjej kommer fram. Ung. Gissningsvis runt 20… typ. Hon och mr Make pratar kläder. Jag bryr mig inte eftersom jag kastar ”hantel” med Ajax hund. Inte förrän jag hör tjejen, som heter Martina och ser ut så här:...


… säga Odd Molly. Ja hon lånade mr Makes brillor på bilden. Och hon sa något i stil med att det finns Odd Molly plagg som är skitfula och så finns det de som inte bara är snygga utan de är sådana som man känner att man bara måste ha… Sagt av en ung tjej. Om ett märke som klassats för only käringar. Say no more förutom möjligtvis Kul! ;o)... Och hon var dessutom skittrevlig för övrigt också så därför kvalar hon lätt in här som positiv med festivalhelvetet… :o)

3: behöver ingen närmre presentation eller förklaring, i alla fall inte om man har hört honom förr. Bob Hansson. The Poet. Tre saker som har gjort mig skitglad ikväll. Och med det sagt: God natt och Kram för idag!

6 kommentarer:

  1. Oh nej då! Jag känner minsann till ett flertal 16-19åringar som klär sig i OM och t o m vill ha tips av mig var jag köper mina osv. Så det där med only käringar, nä nä nä.....
    Kul att du fick lite trevligare festivalupplevelser efter mötet med ärkepuckot!!!!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Hej! Jag är 20 år o Kläd galen. Jag läser din o flera andra odd Molly bloggar varje dag. Jag äger själv flertal od plagg o älskar de!

    De är rätt häftigt att alla åldrar kan använda sig av de:)

    Ni inspererar mig varje dag!

    SvaraRadera
  3. Nena: superkul att höra! För jag är grundligt trött på spydiga kommentarer om kärringmärke. Inte för att jag bryr mig egentligen om folk tycker att jag går runt i tantkläder men synd eftersom mycket ju är skitsnyggt på alla, oavsett ålder.

    Anonym: vad skoj!!! Att du läser här och att du gillar Mollysar! Och jag håller helt med dig om att alla, oavsett ålder kan ha plaggen. Så you go girl. :o) Kram!

    SvaraRadera
  4. Åh Bob Hansson! Kan det bli bättre?
    Då är du kändis nu då kära kombatant när du får posera med folk ;)

    SvaraRadera
  5. Helen: ja Bob slår de flesta… med sin sköna blandning av humor och eftertanke. Länge sedan jag såg honom nu så det blev en liten välbehövlig kick. Har du förresten hans skiva?
    Kändis… haha… har jag inte alltid varit det… ;o) Ha det bäst! Kram!

    SvaraRadera
  6. Va roligt du la ut bilden på mej :)
    Och du gissade rätt, ja är 20 :P

    /Martina

    SvaraRadera