Powered By Blogger

lördag 23 juli 2011

Utan förväntningar – inga besvikelser...

... det är en av mina deviser, som jag faktiskt är ganska bra på att leva efter. Och det funkar utmärkt. Men jag tror att även om jag hade haft förväntningar så hade de blivit fett överträffade idag.
När jag fick den stora förmånen att träffa och fika med dessa underbara ladies:


Lotta, Annika, Maria och Ann-Sofie. Fast jag inte känner er så bra, men bra mycket mer efter idag, så ser jag supermycket fram emot att få träffa er igen!
Och som om det inte skulle vara nog med en lyckad dejt, i alla fall om ni frågar mig... så fick jag den finaste presenten av Maria, hon som kommenterar med änglakramarna ni vet... Så klockrent mig och jag älskar det! Som fan...



















… inte minst för att peacemärke och dödskalle i ett är något jag har letat efter och velat ha sjukt länge. Och det här överträffar lätt allt jag drömde om. Och!. Hon har gjort det själv! Det gör det extra speciallt! Tusen tack fina ÄnlgaMaria!!!

Jag hade det på mig under dagens dejt nummer 2, som jag kommer att visa bilder från imorgon. För nu är det sängläge som gäller. Så tack, hej & kram för idag!

9 kommentarer:

  1. Godmorgon,
    Ser ut som ett mycket trevligt o glatt gäng! Kul kunna träffas..
    Lyssnade av vad du pratat in, har mest nedstängt. Inte alls så som du tror, det lovar jag dig! Beror egentligen på mig själv, mycket som händer runt omkring, så ser jag plötsligt mitt namn i ett obehagligt sammanhang. Av någon idiotisk o dum anledning tar jag illa vid mig!!! Vet det är korkat men jag är ju sådan, fråga mig inte varför.. Vet ju att det är så fel, sorry!!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Kul med träff och vilket übersnyggt armband - passar dig perfekt!
    Kram!

    SvaraRadera
  3. Vad mysigt! Vilket fint armband du fick, det är verkligen du:) Ha en bra söndag! Kram

    SvaraRadera
  4. Vad trevligt det ser ut och vad gulligt med armbandet. Superfint

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  5. Tusen tack för en härligt trevlig träff igår!
    Kom på mig själv att jag gick och smålog mest hela dagen.
    Ser fram emot nästa gång.
    Kram Ann-Sofie

    SvaraRadera
  6. Annelie: jag fattade sen när jag läste hos Helen men du ska veta att det har INGENTING med dig att göra. Alls! Fast jag blev helt ställd först och undrade vad jag gjort… Men nu lägger vi det bakom oss. :o)
    Ann-Sofie: samma här, jag givk också runt och smålog resten av dagen. Hoppas vi ses igen. Snart.
    Till er andra: tack tack för kommentarer! Och visst är armbandet så perfekt jag. Och det av en tjej som aldrig träffat mig innan… skoj och jag är superglad för det!
    Kram på er allihop!!!

    SvaraRadera
  7. Vilket vackert armband; passar dig perfekt!
    Kul att ni hade så trevligt.

    SvaraRadera
  8. Åhhh härliga bilder....log hela dagen igår OCH efter att sett dessa bilder ler jag hela dagen idag med!!! TACK för alla vackra ord, vilken tur Josanne att du tyckte om det!! TACK alla fyra härliga tjejer för igår, ser fram emot att få träffa er igen!!!

    Änglakramar Maria

    SvaraRadera