Powered By Blogger

onsdag 13 juli 2011

Ni har väl inte missat…

… utlottningen hos min kombatant Helen, där ett lila armband från Love it står på spel. Och det är inte vilket armband som helst, utan ett riktigt coolt anti-klagoarmband. Där tanken är att man ska flytta det från den ena armen till den andra varje gång man klagar, snackar skit eller misskrediterar någon. Riktigt bra och rakt av skitkul idé om ni frågar mig, jag skulle gärna ha ett sådant själv.


Vill du läsa mer om detta speciella armband och vara med och tävla om det så klicka HÄR så kommer du direkt till utlottningen. Nu håller jag kväll för den här dagen. Men vi ses igen i morgon om ni har tid & lust. Take care! Gonatt & Kram!

2 kommentarer:

  1. Hej!
    Jag har ett sådant armband och det är faktiskt riktigt bra. Jag har lärt mig att tänka efter först och tala sedan. Jag trodde inte att jag pratade så mycket skit förrän jag fick det i present och använde det som man ska. Men ojoj vad fel jag hade så jag tycker att alla borde ha ett!
    Kram! Pernilla

    SvaraRadera
  2. Pernilla: kul att höra att det funkar, för jag tror absolut att det gör det. Ska testa själv, tror det är nyttigt att inse hur mycket man gnäller och snackar skit. Säkert betydligt mer än man tror… :o) Kram!

    SvaraRadera