Powered By Blogger

onsdag 6 juli 2011

The return of Barbamama – fast i version dark pink

Joråsåatt... behöver jag säga mer... Nä knappast va... så därför låter jag istället bilderna av denna tant i Ziperall Bubblegum få tala fritt, helt på egen hand... ;o)


15 kommentarer:

  1. Underbar!
    Kilar genast över till hemsidan och klickar hem en likadan till mig - snart finns det även en Barbamamma i Stockholm.
    Vilken storlek har du på din?
    Kram och tack för att du vågade visa en "tant-i-sparkdräkt".

    SvaraRadera
  2. Hii-hii! Som småbarnsförälder känns det väldigt mycket bebiskläder... men har man lite distans till den perioden så varför inte. Hur känns det att ha den på sig?! Allt klär dock en skönhet! Kram!

    SvaraRadera
  3. Molly-Marie: underbart! Och skulle vi någon gång få chansen att ses live så måste vi ju nästan ha på oss dem båda två, eller hur... ;o)
    Jag har en S i min och större hade inte funkat. Jag är mellan 2 och 3 i Mollysar, närmre 3 för det mesta och är 168 cm lång. Hoppas du får rätt. Kram!

    L8: haha... eftersom jag aldrig har haft några barn att klä i sparkdräkt så är det kanske därför som jag kränger på mig en sådan själv nu... ;o)
    Den är supermjuk och sjukt skön att ha på sig! Kram!

    SvaraRadera
  4. Den ser superskön ut. Kanske något för mysiga höst och vinterkvällar?
    Kram

    SvaraRadera
  5. Nu du - har jag klippt till på en sparkdräkt - tack för storlekshjälpen.
    Mina barn kommer inte att vilja bli sedda tillsammans med mig och det kommer att ordnas busscharter för att "beskåda och förfasas över den rosa elefanten som klipper gräsmattan i villaområdet". Ny affärsidé kanske?
    Absolut Josanne att vi skall bära samma outfit när vi ses - det är ju så mycket trevligare att ha sällskap i häktet;)
    Kan tänka mig att brottsrubriceringen blir "förargelseväckande beteende".

    SvaraRadera
  6. Haha, lovely! Jag har köpt en från Slappy of Sweden, billigare! (tant snål) Men den är så himla tjock, så den kan jag inte använda förrän till hösten/vintern. Lånar dock min dotters från Ge-Kås, som är lagom tunn nu. (179:-) Om någon är intresserad av Slappysuit så är adressen: http://slappyofsweden.shop.textalk.se/sv/

    SvaraRadera
  7. Hej. Tror du man kan ha s när man är lite bredare än dig om baken?
    Över till en annan fråga, har du inte haft kettle cardigan i lilac?
    Undrar var man kan få tag i en sådan strl 2.
    Kram Jenny

    SvaraRadera
  8. Hihi..du är så vansinnigt söt! Fast skall erkänna jag kommer just från optikern (som jag uppenbarligen borde gått till för 5-6års sedan..)Min totala syn är endast 20% med stora brytningsfel o för högt tryck!! (för att köra bil krävs minst 50% av synen..)Glasögon beställda men semestertider så det lär dröja ett tag till, får fortsätta o famla i dimman.. Remiss är skriven till ögonläkaren! Så kan det vara.. Gick raka spåret till min lokala Mollyförsäljare o gick mycket nöjd ut med kasse! Har ju inte varit o handlat sedan i maj månad tror jag (eller slutat av april) Vad det kostade har jag ingen aning om, ha ha..
    KRAM KRAM

    SvaraRadera
  9. Och nu har du fått mig att klicka igen. Kommer bli en bubbelgumsrosa barbamamma här också :-) Hoppas den hinner komma till semestern bara så jag kan lulla runt på Böda och alla stirrar ha ha. Kunde vara långa leveranstider vad jag fattade på deras hemsida...

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  10. Barba Skön :) Nej han var ju svart :)) Du ser skön ut i alla fall! Kram

    SvaraRadera
  11. Fantastiskt! Jag är stum;) Kram!

    SvaraRadera
  12. Jättemysig! Tror du mitt arsle går in i en XS för S blir nog för lång i benen.

    SvaraRadera
  13. Hilde: den är superskön och det var just mycket med tanke på ruggiga höst och vinterkvällar som jag slog till på den. Kram!

    Molly-Marie: haha... tack för månadens garv! Fan vad skön du är, och vilka skitroliga bilder jag fick upp i skallen... framförallt oss i häktet... underbart! :o) Kram!

    Innerjoin: min är också rätt tjock... :o( så jag hade supergärna haft en tunnare också... Gekås... hmmm... man kanske skulle försöka övertala någon att köra en dit... Tack för tips om Slappy of Sweden. Kram!

    Jenny: svårt att säga eftersom jag inte vet hur bred... men den är ju rymlig, fast man vill ju samtidigt ha den så... klurigt... kanske bäst att försöka testa först. Och jo jag hade en Kettle cardigan i lila men jag sålde den här i bloggen i våras. Kram!

    Annelie: haha... det gjorde du rätt i; att shoppa loss lite. Du har ju dessutom varit superduktig och sålt av en massa nu i vår. Så det var du värd! Jobbigt med synen, håller tummarna hårt hårt att du får dina glasögon snart! Kram!

    Vivvi: haha... håller verkligen tummarna att du hinner få den. Och du lär lätt bli trendigast på campingen, på Roskilde sålde de slut i ett nafs så vi pratar att sparkdräkt är hett i år... :o) Och nu borde vi ju absolut tota ihop en träffa med dig, Molly-Marie och mig, alla tre som Bubblegums-Barbamamor, vilken sjukt skön syn det hade varit... ;o) Kram!

    Odd me: den är superskön att ha på sig, kan tänka mig att hoppa i den under kulna kalla och mörka kvällar och bara sitta i soffan och vrålmysa som en rosa gris... :o) Kram!

    Linda: haha... :o) Kram!

    Naimiez: :o) Kram!

    Helen: haha... jag tyckte du sa XL när vi pratade i telefonen igår... därav mitt förmodligen skitmärkliga svar... Men du har väl ingen bred häck heller, skärp dig nu bästa kombatant. :o) Kram!

    Ella: me to! Du kan få testa den om du vill... :o) Kram!

    SvaraRadera