Powered By Blogger

lördag 16 juli 2011

Tips efterlyses – på något att ha under

Jag invigde ju min vita Berry dress igår. Men det visade sig vara ett första möte med lite komplikationer. För vad har man under denna rätt genomskinliga sak?


Jag hade som ni kanske ser krängt på mig Wunder underdress i chalk men eftersom den syns en hel del igenom berryn, framförallt det blå mönstret och dessutom kändes lite för kort så efterlyser jag härmed tips på mer ”passande” underklänning. Någon som vet? Alla råd emottages med en stor portion av tacksamhet! Hoppas ni får en bra dag. Var rädda om er själva & varandra. Kram!

9 kommentarer:

  1. Nämen jäklars så snygg du är..åhhh, nu vill jag också ha en sån klänning..har sett den flera ggr på Tradera..men nu VILL jag oxå ha en..
    Hmmm, men en längre underklänning, jaa, det borde ju finnas nånstans..
    Kraaam Anette
    P.s Tack för berömmet om mina målade dojjor...!!

    SvaraRadera
  2. I Say har en vit underklänning som jag tror skulle vara toppen under. Kolla in H mitt i livets blogg hon visar den där. Har en själv och den är dessutom skön att ha på.

    AnnaSC

    SvaraRadera
  3. Hej! Vet du om Taradiddle är små i storlekarna?
    Kram V

    SvaraRadera
  4. By Ti Mo har sköna lite längre underklänningar. Du kan se den här: http://www.tintinstyle.se/system/search/product.asp?id=3181&m=71&page=1&rnum=52
    Nu är denna i färgen Champagne, men den finns i vitt med. Lycka till!
    Kram

    SvaraRadera
  5. Hej! Skulle precis som Hilde tipsa om Ti Mo. Och så kan det ibland under ljusa genomskinliga saker vara en fördel att INTE ha vit underklänning för då skiner den genom så starkt. Något mörkare, puder eller hudfärgat brukar vara mycket bättre tycker jag. Men jag vet att Little Miss Norway gjorde en egen i vitt... http://littlemissnorway.blogspot.com/2011/06/and-talking-of-berry-dress.html

    SvaraRadera
  6. Åååå vad fin du är i den klänningen. Och tuffat till den med skinnjackan så snyggt. Klockrent :-)

    Jag skulle nog bara ha ett långt vitt linne under. Eller kanske naturfärgat eller t o m svart. Fick nåt tips om att svart under vitt syns mindre än vitt under vitt. Underklänningar är ju ofta lite vidare nertill och det kan ju bli lite bylsigt kanske. Annars har Ellos fina billiga vita underklänningar i olika modeller.

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  7. Det låter konstigt men rött funkar under vitt. Helst en kall röd färg, inte klarröd utan en röd med mer blått i än gult, eller hur jag ska förklara. Jag fick tipset av min favvobutik när det gäller underkläder som finns här i Borlänge, "Underverket". Annars tror jag att hudfärgat är snyggare än vitt under. Vitt kommer att lysa igenom.
    Kram Charlotte i Borlänge
    Ps Du är jättesnygg i klänningen. Jag har sålt min men den var powder, kanske dax att försöka få tag på en vit...

    SvaraRadera
  8. Jag har Berryn i powder och under brukar jag ha den s k standardunderklänningen. Hudfärgat/powder/ljusrosa passar bättre under vitt än vitt som lyser igenom...
    Du är väldigt fin i din Berry!!
    Kram Ina

    SvaraRadera
  9. Tusen tack för tips och bra råd!!! Det lutar åt att jag skippar vitt och satsar på något åt powderhållet istället, eller hudfärgat kanske det heter. Ska kolla upp efter era tips nu. Kram på er!!!

    SvaraRadera