Powered By Blogger

fredag 22 juli 2011

Dagens - innan jag fick en grek på ryggen

Har snurrat runt lite idag... bland annat på en båt... förvånade?... ;-). Håller på med att plåta en bild i timmen idag, så glimtar ur tant Josannes göromål kommer senare ikväll. Till dess en dagens...


...tagen medan jag fortfarande var glad, och framförallt smärtfri... Nu har jag en liten jävla grek som hänger över min rygg med sin äckliga lilla tatueringsmaskin... Gadda över ryggraden = INTE skönt! Hoppas att ni har en lite behagligare fredagskväll... Peace & Love!

Posted using BlogPress from my iPhone

4 kommentarer:

  1. Ja trevligare kan man ju ha än en grek som trycker nålar genom ryggraden på en! Men det blir ju bra när det är klart! Tack som fan för i går igen! Har tittat på bilderna här och hos Lingon och bara längtar tillbaka:) Och tack för att ni är så goa mot Moa också<3 Kram gumman!

    SvaraRadera
  2. Är det lenore som blir ifylld eller nåt nytt?
    Mäh det är väl mysigt med lite kroppseget morfin som strömmar till... ;)
    Ska bli kul att se vad tanten gjort idag.

    SvaraRadera
  3. Vad är det för silkes plagg du har på dig på denna bild??
    Mvh Anna

    SvaraRadera
  4. Linda: tack som fan själv!!! Till både dig och Moa, jag gillar henne grymt mycket, skönare ”unge” har jag faktiskt aldrig träffat. Stor kram till er båda! Och shit vad jag längtar till Stockholm ännu mer nu! :o)

    Helen: det var Lenore som fick sig en liten uppfixning, hade ju tappat en hel del färg. Hoppas verkligen hon håller sig snygg nu… för ryggraden en tredje gång undviker jag helst. :o) Kram!

    Anna: det är silk sleeveless dress från den här sommarens kollektion. Tror färgen heter rouge. Kram!

    SvaraRadera