Powered By Blogger

måndag 4 juli 2011

Dagens – yrar runt som ett fyllo här i boningen

Tantkvalificerad och Roskildefestival är en ytterst bedrövlig, och snudd på obehaglig kombination. Tydligen. För shit vad jag har ont överallt och är trött så jag mest bara yrar runt som ett fyllo här i boningen.
Några paket har inte blivit hämtade eftersom jag inte riktigt har lyckats att lokalisera ytterdörren. Men jag jobbar på det. För vovvarna måste ju faktiskt plockas upp och transporteras hem snart. Paketen får däremot vänta på samma service till imorgon. Dock lyckades jag fastställa något här hemma, och det var platsen för spegeln, så jag stannade till där och kameraknäppte den här:


Min stass of today. Lagom slapp och befriad från tankeverksamheten som snyggkombinerande i regel kräver. Alltså perfekt just nu. Iklädd den har jag i alla fall börjat bena lite smått i härvan av Roskildebilder. Så det kommer ett litet gäng av den varan här ikväll. Ser ut som att det blir 2-3 olika inlägg för jag har haft extremt mycket problem i form av kraftiga maskningsauktioner från Bloggers sida när jag försöker trycka med en massa bilder i samma inlägg. Någon mer som har märkt detsamma? Nix, nu ska hundar hämtas och pizza fixas hem. Så over and out för nu. Hoppas ni får en riktigt bra kväll därute. Kram!

7 kommentarer:

  1. Välkommen hem kära kombatant!
    Ser verkligen fram emot att få överlämna liden åsna ;)

    SvaraRadera
  2. Välkommen hem! Nu ska det bli roligt att se bilder från festivalen.
    Kram

    SvaraRadera
  3. Hahaha - himlars vad jag skrattade när jag såg inledningen :)) Precis så kände jag mig i lördags em när jag kom hem från Mallis ;)
    KRAM

    SvaraRadera
  4. Haha det tar ett tag att landa :) Snygg är du i linnet! Ha det gott! Kramar

    SvaraRadera
  5. Velkommen hjem! Eller.... kan man egentlig godt sige det når man skriver fra Danmark....?? Nå, men håber i havde en rigtig god tur. Jeg har dog hørt at musikken ikke var så god i år...

    Kram :)

    SvaraRadera
  6. Tacka fan för att du har ont i kroppen! Du har ju tältat människa;) Kram!

    SvaraRadera
  7. Helen: och liten kusinåsna är sååå välkommen... Kram!

    Hilde: tack tack. Och Kram!

    Frösötös: haha... ja visst är det lite galet att känna så... jag är fortfarande lite halvt på det stadiet... Kram!

    Odd me: ja shit vilken tid, jag är fortfarande svintrött och snurrig... snurrigare än vanligt alltså... ;o) Kram!

    Annette: haha... ja det låter ju skumt... fast jag bor ju i Helsingborg så jag är ju nästan i Danmark ändå... ;o) Nä, det var inte så många bra band, tycker tyvärr att det bara blir sämre och sämre för varje år... trist :o( Kram!

    Linda: tack gumman för att du påminde mig, för nu kan jag ju skylla på det istället för att det är jag som är tant.... najs... :o) Kram!

    SvaraRadera