Powered By Blogger

torsdag 14 juli 2011

Jag bara måste visa min nya roliga leksak

Jag gillar inte skrynkliga kläder. Men jag ogillar ännu mer att stryka. Så därför går jag hellre omkring i ostrukna plagg. Av två onda ting liksom… Men. Lösningen är här. I form av min nya skitroliga leksak som jag går lös på för fullt. Tobi Steamern.


I med vatten i den strykjärnsliknande grunkan, sätt i sladden i en kontakt, tryck på en knapp och för mojängen över de skrynkliga kläderna. Vips är lite fel ord för det tar någon minut, men bra mycket snabbare att få plaggen rynkfria och fräscha på det här sättet än att behöva hålla på med en otympligt och samarbetsovilligt strykjärn. Så Tobi Steamern, inköpt på Tvins får bli mitt bästa pryltips just nu.

Någon mer som har testat den? Vad tycker ni? Steamer eller strykjärn? Kramar!

10 kommentarer:

  1. Åh, vad bra att du skrev om den nu för vi funderar på att önska oss en sådan! Men du vet, så läser man på nätet... En del verkar älska den, andra menar att det finns en anledning till att det säljs en del på ex Blocket.
    Ge oss gärna mer info när du provat den en del!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Jag har den fullstora och hatar den för jag tycker den är svår att hantera och ger dåligt resultat haha. Är det resevarianten du har där i näven???

    SvaraRadera
  3. Har ingen, men det verkar ju onekligen väldigt smidigt. Jag ogillar också att stryka - finns det något tråkigare liksom??? Vill också gärna höra ert utlåtande efter en tids använding.
    Kram

    SvaraRadera
  4. Åh gilla, gilla gilla!
    Jag ska aldrig mer stryka nåt; jag har inet ens ett strykjärn. Detta för att jag i början på 90-talet jobbade på SJ och hade 12 uniformsskjortor att stryka. Som om inte det räckte var jag sambo med en säljare som hade typ lika många skjortor som skulle strykas.
    När vi separerade bestämde jag mig för att aldrig mer stryka!

    Men denna mojängen borde bo här! Apselut!

    SvaraRadera
  5. Hej!

    Den där verkar bra och jag skulle gärna ha en som komplement, tillhör nämligen den märkliga skaran som älskar att stryka, jag tänker alltid bra tankar då. Och minsann så krusar jag även örngottsbanden.
    Kramar från Eva Solid

    SvaraRadera
  6. Lustig liten apparat du skaffat då..förmodligen bra komlpement! Gammalmodig som jag är, säger jag som föregående talare; -tycker faktiskt det kan vara roligt att stryka! Bra avkoppling men förutsättningen är förstås ett riktigt bra strykjärn. Det gör skillnad, jag lovar..
    Kram

    SvaraRadera
  7. Den där grejen måste vara något för mig som aldrig stryker. Eller så låter jag maken fortsätta med det;)
    Kram

    SvaraRadera
  8. Om det verkligen funkar ska jag köpa en jag med. HATAR att stryka......Kram!

    SvaraRadera
  9. tackar för era kommentarer! Lovar att komma med en utvärdering när jag har kört in mig på den lite bättre. Kram på er!

    SvaraRadera
  10. Å en sån har jag önskat när jag fyller år till hösten - jättebra om du utvärderar när du är inkörd :-)

    Kram från mig

    SvaraRadera