Powered By Blogger

torsdag 14 juli 2011

”Bantningsrapport” – efter vecka 5

Det är bara att erkänna… jag är riktigt urusel på att banta… Jag skyller på att det är sommar och att man inte ska behöva banta då… Joråsåatt… jag är fullt medveten om att det låter helrubbat. Egentligen. Men eftersom det är vinter största delen av året i det här landet så är min filosofi att försöka njuta så mycket man kan de få gånger solen är framme, gräset är grönt och snön håller sig väck.


Och njuta för mig är ju då liksom lite förknippat med sådant som glass, rödvin och mat lite när man känner för det… Jaja, en värdelös bortförklaring… men den funkar… för mig. Men inte lika bra för att få siffrorna att raskt rasa på vågen. Fast minus i alla fall, om än på håret… - 0,1 kilo sedan förra veckan. Totalt – 2,3 kilo. Pinsamt lite så nu pratar vi inte mer om det… Förrän nästa vecka, när det stundar en ny bantningsrapport… Ha en bra dag. Take care. Kram på er för nu!

3 kommentarer:

  1. Det gör du rätt i! Banta kan man göra på vintern och Odd Mollisar är ju bra att gömma sig i om man känner sig tjock på sommaren. Så gör jag och det funkar jättebra! (:
    Mathilda

    SvaraRadera
  2. Nej, det låter inte helrubbat utan är bara ett faktum!!! På sommaren KAN man och ska man inte banta, pronto! Här är det totalt bantningsstopp! Nya tag om några veckor helt enkelt (och tyvärr pekar vågen på plus!)
    Kram

    SvaraRadera
  3. Mathilda: ;o) problemet är väl just det för min del, att jag har gömt mig i Mollysar alldeles för länge, och därför lätt har kunnat förtränga det faktum att jag har gått upp som fan i vikt… men tanken har bra, och densamma som jag kör på just nu också… ;o) Kram!

    Nena: jag funderar också på bantningsstopp till i höst. Känns korkat att försöka när man ändå inte lyckas… att sätta stopp motar förmodligen även bort det dåliga samvetet… Lite i alla fall. Vi får väl helt enkelt peppa varandra i höst istället. :o) Kram!

    SvaraRadera