Powered By Blogger

måndag 11 juli 2011

Måndag med Megastrul

Dagen inleddes med att datorn vägrade att dra igång... Efter en timme lyckades jag få upp den ur sin dvala. Men. Då vägrar istället Internet att vakna till liv... Och trots gedigna försök att återuppliva, såväl snällt och tålmodigt som med hot om kraftigt våld så befinner sig uppkopplingen i dödens land... Fuck!!! Varför just idag när jag har skitviktiga myndighetsgrejer att fixa, saker som bara går att göra på nätet... och dessutom en massa mail att skicka bland annat till er som är intresserade av saker i förra inlägget... Fuck igen liksom!!! För tro inte att jag kommer in i mailen på telefonen... nädå, så jäkla kul ska det tydligen inte vara... Nu går jag och lägger mig igen, drar täcket över huvudet och tjurar... för visst brukar väl det lösa problem... ;-) Hoppas ni har en betydligt bättre dag. Kram!


- Posted using BlogPress from my iPhone

5 kommentarer:

  1. Usch vad störande..! Hoppas täcket hjälper, fniss.. Kollar mailen lite då o då, trodde jag hade din uppgifter men tydligen är det bara du som handlat av mig. Jag väntar, ta det som är viktigt först! Om du nu kan vill säga..
    KRAM

    SvaraRadera
  2. Måndag helt enkelt. =)
    Hörs när du tittar ut igen. Kram!

    SvaraRadera
  3. Har också haft dunderstrul med min dator på alla fronter!! Satt i en timma med supporten och fick igång internet tillfälligt! Blä när datorer strular!
    Hoppas det hjälpte att dra täcket över huvudet :) Ingen dum idé :)) Kram

    SvaraRadera