Powered By Blogger

onsdag 27 juli 2011

I mina trånga smutsiga kläder

Det går inte helt bra för mig idag. Först blev jag en timme sen... så dagens tips får bli att om man ska ut på vovvenad så är det bra att ha med sig sin mobil så att man kan hålla koll på tiden, och sedan att undvika pratsjuka hundägare i parken. Och inte heller när jag svidade om efter den lillapromenixen så var turen på min sida. För det visade sig att FoLen jag fick på mig var allt annat än ren. Och jeansen i allt annat än rätt size. Och hann jag byta? Nix! Men jag kastade dock på mig ett gäng halsband i hopp om att förvilla bort fläckarna... Så det får funka så...





Men nu är jag i alla fall på väg. I mina trånga smutsiga kläder. På tåg. Till en plats där jag aldrig förr har varit. Rapport kommer... Hoppas ni har en bra dag. Kram!

- Posted using BlogPress from my iPhone

2 kommentarer:

  1. Det syns nog inte i bara farten att den är lite smutsig. O kanske går den ner över byxorna såpass mycket att du kan knäppa upp dem lite när ingen ser.... ;-)
    Skitsnyggt halsband förresten!
    Kramisar/Tina

    SvaraRadera
  2. FinaTina: tyvärr var det sådana byxor, jeansleggings med gummiband i midjan och ingen knapp och dragkedja, de töjde sig lite men inte helt bekväma. :o) Kram på dig snygging!

    SvaraRadera