Powered By Blogger

tisdag 12 juli 2011

Vill du följa med på tv-inspelning?

Som nog de flesta av er känner till så har jag jobbat som journalist i ett gäng år. Ett av områdena jag har fått chansen att stifta lite närmre bekantskap med på grund av det är musikbranschen. Främst i form av intervjuer med band, mest lokala men även en del av lite kändare dignitet.
Jag har även recenserat plattor och suttit i några jurys på musiktävlingar. I det sistnämnda fallet pratar vi uteslutande på det lokala planet. Det är en del av de sakerna som jag faktiskt saknar jäkligt mycket med att inte längre vara lokalredaktör på en tidning. Framförallt den där jurygrejen, för det var megakul!


Så när jag såg reklam om att tv3 söker jury till sin musiksatsning True Talent så anmälde jag mig på stört. Idag fick jag ett mail. Om jag vill ta med mig någon så ska jag bara maila namn och ålder på vederbörande. Vill jag det? Ja för tusan! Och då tänkte jag spontant på er, Molly-bruttor i Stockholm med omnejd, eller ni med resmöjligheter. Som en jäkligt udda träff… ;o) Man behöver inte vara någonslags kunnare, det räcker med att man lyssnar på och gillar musik, av vilket slag som helst. Så därför är min fråga nu: vill du följa med på en musikrelaterad tv-inspelning i Stockholm den 9 augusti mellan klockan 15.00 och 19.00? Kram!

5 kommentarer:

  1. Skulle allt vilja men kan inte:(
    När det gäller mini-pc:n, vi har en sån hemma och den är helt ok. Duger att surfa på men blir lite jobbig att sitta länge med pga den lilla skärmen.....See you soon! Kram

    SvaraRadera
  2. Coolt! Denna tråkmånsen jobbar tyvärr. =(

    SvaraRadera
  3. Telefon påslagen och avlyssnad nu;) Den åkte av pga sent somnande och därefter krånglande Marodör (förbenade växtvärk!) Vi hörs i morgon.....God natt och kram!

    SvaraRadera
  4. L & H: synd, hade ju varit skitkul att ha med er två tokstolliga kombatanter… ;o) Kram!

    Vivvi: JA vad skoj!!! Vi kan ju mailas under dagen… Kram!

    SvaraRadera