Powered By Blogger

torsdag 28 juli 2011

En saga med lyckligt slut

Jag kan tycka att det kan vara ganska skoj att vara på Molly-jakt. När man lite halvbesatt sådär scannar webshoppar världen över och hänger över uppdateringsknappen på Tradera för att inte missa om det man bara måste få tag på skulle dyka upp där. Adrenalinet far som en drogad iller genom kroppen och humöret pendlar mellan hopp och förtvivlan. Inget napp ena dagen, men man ger inte upp, utan tar upp galenbeteendet igen dagen efter… Och dagen efter det…

Men såklart är det ännu roligare när det visar sig bli en saga med lyckligt slut. När man efter en tidsödande och mentalt upptrissande jaktperiod plötsligt får napp. Man klickar med darrande händer och kan inte riktigt fatta att det verkligen är sant. Men så kommer paketet och man öppnar det spänt intill bristningsgränsen. Och sedan lyckan. Überlyckan. När man håller det i sin hand…

Känner ni igen vad jag pratar om? Det är i alla fall precis det som jag har gått igenom nu. En dröm-Molly som efter ett intensivt sökande och tack vare ett tips flyttade in igår. Tusen miljoner tack snällaste A-K!, för att du hjälpte mig att hitta:



















Cascais scarf, multi

Som låg och väntade på mig hos Bimbo Fashion i Finland. Supersnabb leverans. Trevlig mailkontakt, på svenska dessutom, vilket uppskattas av en som inte har språkkunskaper som minsta lilla merit. Så en webshop som jag absolut kan rekommendera med andra ord. Det var allt från mig för den här gången, men om ni känner för det så ses vi allra troligast lite senare igen. Peace and Love! Kram!

8 kommentarer:

  1. Grattis till det finköpet!! A-K är verkligen en "fena" på hitta o ställa upp för medsystrar! Hon är GULD värd!!
    KRAM

    SvaraRadera
  2. Jättefin!! Kul med en ny webshop. Ha det bäst och kram!

    SvaraRadera
  3. Of course, I know exactly how you feel!!! Super nice to finally have the Odd Molly you have been searching for. It was a successful week for both of us. Cascais scarf is a beauty....enjoy it!!!
    Stor Kram,
    Karen XOXO

    SvaraRadera
  4. Men vad UNDERBART!!!!!! Grattis!!!!! Kram!

    SvaraRadera
  5. Tack snälla för era kommentarer. Jag är superduperlycklig för den. Kram på er finingar!

    SvaraRadera
  6. Åååååh vad jag blir glad för din skull. :) Tänk så bra det kan bli tillslut!!
    Kram

    SvaraRadera
  7. GRATTIS!
    Och vad kul att du hittade den där efter mitt tips!
    Cascais är mitt absolut bästa köp från årets vår och sommarkollektion.
    Väl värd sitt pris!

    KRAM

    Annelie:
    Du är ju bara för gullig!
    Kram till dig också

    SvaraRadera
  8. Jeanette: ja nu slipper du att jag håller på att klappa och tafsa på din fler gånger… ;o) I love it! Kram snygging!

    A-K: ja tusen tack underbara du! Det funkade inte först med att få lösenord och kunna beställa så jag gav först upp lite men bestämde mig för att försöka igen, så gissa om jag blev glad när den fanns kvar. Den sista. :o) förstår att det är ditt bästa köp, kan mycket väl bli mitt också! Pssst: jag saknar fortfarande din blogg… Kram!

    SvaraRadera