Powered By Blogger

fredag 15 juli 2011

Dagens & i paketet fanns…

Det kunde ha varit änglatunikan som fick följa med mig ut idag. För jag fingrade på den, redo att kränga den på mig. Men. Ett tvärt infall fick mig att istället välja:


Berry dress, white, i sällskap av CC jacket och reasandalerna från Skopunkten. En kombo som kändes betydligt bättre och snyggare än vad den utger sig för att vara på bilden… men det är väl så livet är… man tror en sak, som visar sig vara något annat. Vilket får en att tvärvända åsikt. Men. I det här fallet tänker jag faktiskt låta känsla gå före fotorealitet… så den här kombon lär få rycka ut igen vad det lider… Eftersom jag anade kärlek i luften. Vilket jag även gör med innehållet i paketet jag plockade upp idag. Mitt reaklick på AjaBaja i helgen:













Joråsåatt… visst är det den powdriga skinnjackan med fransar på ryggen. Vars namn jag tyvärr inte har kvar i skallen för tillfället… Och som jag gjorde ett inlägg om i tipssyfte. Farligt, farligt, för den är ju så jäkla snygg… och 50%... visst hade jag varit en idiot om jag hade låtit bli?… Provbilder kommer, men inte förrän en annan dag, för nu ska det grillas halloumi och käkas burgare av det… tillsammans med bröd, tomat, rödlök och hemgjord vitlöksdressing. Ett tips på skitgod mat… Men vi ses igen imorgon om ni har tid och lust. Kärlek & Kram!

7 kommentarer:

  1. Du var ju urläcker i dag! Maten lät ju himla god....Kram på dig!

    SvaraRadera
  2. Visste jag väl! Jackan alltså.
    Imorgon blir det också gott; sambon har rensat fiskdisken på Maxi =)

    SvaraRadera
  3. Snygg outfit, och snyggt fynd! Ser fram emot att se jackan på.
    Kram

    SvaraRadera
  4. Ha ha - skyldig som synden är jag... Men visst är den underbar!! Klart du inte kunde låta bli. Min ligger hemma hos mor än så länge, men hon tror inte alls att den kommer passa mig, däremot VÄLDIGT fin på henne ;-)

    Kram!

    SvaraRadera
  5. Hej! Undrar om du vet om Taradiddle klänningarna är små i storlekarna? Eller nån annan som vet??
    Kram V

    SvaraRadera
  6. Jättesnygg outfit! Grattis till den underbara skinnjackan! Skulle vilja ha en i den färgen med ,haha! Habegäret har inga gränser :)) Kram

    SvaraRadera
  7. Linda: tackar och bugar. Ja det är skitgott med grillad halloumi, testa! Kram!

    Helen: klart du visste :o) tar med den idag så du får testa, den finns ju även i svart… :o) Vi har också lite fisk som vi kommer släpandes med, och vin och sånt… Kram!

    Hilde: lutar åt att den blir dagens så då visar jag senare. Kram!

    Oslotigern: haha… ja eftersom vi inte har samma storlek och det fanns en 3 till mig så kunde jag bara inte låta bli. Och jag fattar din mamma, den är sjukt snygg! Jag har förresten mailat dig, för ett par dagar sedan, har du fått det? Kram!

    V: jag tycker att Taradiddle är små i storlek, jag har gått upp en storlek i både mina. Och har hört fler som gjort detsamma. Kram!

    Odd me: haha… nä det där habegäret lever sitt eget lilla liv… :o) Den svarta du har är inte fy skam den heller, synd jag redan har en svart skinnjacka… ;o) Kram!

    SvaraRadera