Powered By Blogger

fredag 8 juli 2011

Regndejt med Lingon – rond 2: i mat- & fikadjungeln

Det blev italienskt till lunch för mig och Lingonberrie idag. Ett under att vi inte blev såväl utkastade som portade från stället, för vi körde minst sagt glatt och galet beteende där. For upp och ner ur stolarna och knäppte bilder mellan varannan tugga.
På ett ungefär. Vi var helt enkelt på det humöret båda två. Okynnesfotohumöret. Idiotförklarade lyckades vi i alla fall bli men det var det lätt värt för kul hade vi.











































































Sedan bytte vi terräng och intog istället en uteservering i krokarna för lite kaffe och nya vyer. Det är ganska fantastiskt egentligen. Igår var det sol och då kryllade det av människor på stadens gator.
Men så fort den slocknar och regndropparna tar över så gapar asfalten ganska öde. Vad gör alla då istället, kan jag inte låta bli att undra... utan att veta varför...
































... fast nu släpper jag mina funderingar och min bildterror här. I alla fall för idag. Tänkte fredagsfira i min ensamhet – mr Make åkte till tatueringsmässa i Tyskland tidigare idag – med ett glas rödvin och lite egenpoppade popkorn, eller om jag kanske hittar något roligare tilltugg i skåpen. Sedan blir det tv och lite bloggenad. Så jag säger tack och hej här för idag. See you. Kärlek & Respekt!

10 kommentarer:

  1. Tack för idag sötis! Ha nu en go fin kväll och mys..

    Kram!!!

    SvaraRadera
  2. Härliga bilder! :D

    Ha en fin kväll!

    Kram
    Erika

    SvaraRadera
  3. Du är ju så jävla duktig på att fota!! Blev attans sugen på popcorn nu, undrar om jag har några......Kram!

    SvaraRadera
  4. Kram på er snyggingar! Och god natt!

    SvaraRadera
  5. Ja det ser väl ut som ni två ja ;)
    Galenpannor!
    Ha en skön helg även om det blir utan Mr Make

    SvaraRadera
  6. Helen: skulle ringa dig nu tänkte jag men jag kan fan inte hitta min mobil... :o( Har ju ingen annan telefon här heller att kunna ringa den för en lokalisering... om jag nu hört eftersom jag inte har ljud på i mobilen... letar vidare, ringer om jag hittar den innan du går till jobbet, annars kanske vi kan höras imorgon Kram!

    SvaraRadera
  7. Ojdå =)
    Vi kan höras imorgon eller efter 22

    SvaraRadera
  8. Åh vilka fina bilder. Nu blir jag tvungen att åka in till stan och fika...
    Karin(din stalker från Grytan)

    SvaraRadera
  9. Härligt! Tack för att jag fick hänga med!!! Kram!

    SvaraRadera
  10. Helen: om du orkar och känner för att prata ikväll så får du gärna plinga. Jag vill inte plinga så sent med tanke på att du jobbat och kanske är svintrött. Annars plingas vi imorgon. Japp, telefonen är återfunnen... tjohoo... :o) Kram!

    Karin: haha... stalker... tyckte jag INTE att du var, jag blev bara ställd att du kände igen mig från bloggen... hoppas springa på dig igen... :o) Kram!

    Naimiez: om du hade varit här så kunde du ju ha följt med live istället. :o) Kände du igen restaurangen? Den bredvid hotellet där ni bodde, visst käkade ni där också? Kram!

    SvaraRadera