Powered By Blogger

onsdag 6 juli 2011

Om konsten att köpa en sak i sex olika färger

Det blev åtta inköp för mig på Roskildefestivalen i år. The Sparkdräkt har ni ju redan fått den stora äran att beskåda i så mycket liveversion som det bara går i en blogg.
I ett antikvariat lade jag beslag på en kokbok med fonduerätter. För har man ett fonduekit så kan det ju vara lite fiffigt att det inte behöver mögla fast i köksskåpet för att man inte vet hur man ska använda det... :o)

De andra sex nyförvärven är en och samma sak... Låter det helknasigt och överdrivet som attans? Det är det förmodligen också... men det är ju faktiskt sex olika färger vi pratar om, eller nä, nu ljög jag faktiskt en liten smula... för mina sex par nya flipflops är ju faktiskt bara fördelade på fem skilda kulörer:


Joråsåatt... här är vi alla normala... eller inte... Så jag känner att någonslags liten förklaring till varför jag gick fullständig bärsärk i flipflop-land kan behövas kastas in. Att jag skulle norpa ett par svarta med Roskildeloggan var redan förutbestämt. Men när jag sedan råkade springa på de gröna och de silvriga på rea för 10:-! styck så var det ju liksom bara att tacka, ta emot och bära dem från affären i en kasse.

Vilket jag liksom lyckades förtränga när jag kort därefter råkade snubbla över värsta schyssta utförsäljningen av Havaianas, och snabbt roffade åt mig trion på andra bilden. Allihop tillsammans för mindre än 500:- svenska riksdaler. Ett klipp! Om man som mig struntar i att till exempel omvandla dessa sex par plastsandaler till mat för hela familjen i minst en vecka...

Och för att kompensera alla dessa icke- Mollyköp så har även ett par sådana hittat hit i veckan. Fast det är en annan historia... som jag därför håller på till en annan dag. Som kanske blir imorgon... Till dess; tack och hej för idag. Kram!

8 kommentarer:

  1. Du är härlig - ha ha - klart man ska köpa många olika färger när man hittar nåt man tycker om!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Haha du gillar alltså flip-flops ;-)

    KRAM

    SvaraRadera
  3. Godmorgon 'tossemaja'!
    När det handlar om sådana priser kan det väl vara 'tillåtet' att få gå bärsärkagång!? Tycker jag åtminstone..
    Ha en fin dag!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Man måste ju ha i olika färger för att matcha ju så jag tycker helt klart det är absolut tillåtet att shoppa 6 par. Sen att de är rea m m är ju en härlig bonus.
    Kram

    SvaraRadera
  5. Åh de är ju bara underbara, älskar Hawaiianas! Bland det skönaste som finns på sommaren:) Hemma hos mig finns också en hel kavalkad!
    Stor kram!
    /C.

    SvaraRadera
  6. Tackar och bugar för kommentarer. Kram på er!

    SvaraRadera