Powered By Blogger

söndag 17 juli 2011

Gårdagens besök hos finaste vännerna

Igår stod det utflykt på programmet. Så vi begav oss med tåg till andra sidan Skåne för att gästa bästaste vännerna Helen, hennes sambo och söta dottern.


Var lite nojjig att hundarna skulle bete sig som värsta lipsillarna eftersom resan betydde 1,5 timmes stillasittande på tåg, men de fixade det utan minsta gnäll. Och hux flux var vi framme. Efter en fika på konditori och liten promenad på stan…


… begav vi oss med buss till Casa del la Vännerna. Där vovvarna, i vanlig ordning, krävde helt olika typer av uppmärksamhet... Freja som helst vill bli buren omkring på eller sitta i knäet hos sin husse…


… medan Ajax inte ger sig förrän man har kastat ”hantel” med henne tills hon stupar… Eftersom hennes matte tycker att det är så där skoj i längden så fick det bli en avledande manöver med en promenix i omgivningarna. En ganska spännande sådan visade det sig bli, för bland riktigt feta villor hittade vi även ett och annat exemplar av betydligt skabbigare kvalitet…


… och trädgårdar fulla med utsmyckningar utan gränser. Första priset i kitch till överdriftens rand gick, utan minsta lilla konkurrens, till denna gräsmatta:


Medan guldmedaljen i allra snyggaste blinget gick till den här vackra damen:


Och Gordon Ramseys tronarvingar; mr Maffiaboss och herr HA-kung kan kvittera ut en hel hop med beröm för sina färdigheter vid grymmaste Sopranosgrillen.


Fetaste grillspetten med allra godaste tillbehören. Snacka om kanonmiddag...


… i kanonsällskap! Med eftersom allt kul har ett slut så blev det till att baxa sig på tåget för hemfärd strax efter midnatt.  Fyra stentröttingar i sällskap av lila åsna.


Tack som fan vännerna för present och för schysstaste kvällen på länge! Kram till er och alla ni andra som har lyckats traggla igenom bilder och text och landa här!

10 kommentarer:

  1. Vilken super dag o kväll! Härliga bilder! Kram

    SvaraRadera
  2. Tack själva!
    Vi saknar er redan <3
    Herrarna glömde visst utse vinnare i tävlingen.
    Jag har messat sambons nr så kan de göra det per mobil. =)

    SvaraRadera
  3. Ser ut som en super dag/kväll, jättefina bilder.
    Kram

    SvaraRadera
  4. Vad härligt det ser ut. Och gott!!!
    Gillar grillmästarna :-)

    Och sötaste vovvarna

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  5. Tackar och niger fint för kommentarerna! Kram på er snyggosar!

    SvaraRadera
  6. Så gott det såg ut med grillspetten!!! Ja jag vet jag är lite matfixerad..mmm vattnas i munnen! Så mysigt ha goa vännerna på realtivt nära håll ändå. Började fundera hur lång din Mr Make är egentligen, såg dock sedan bilden på bägge herrarna o insåg jag blev bara lite förvirrad i vanlig ordning. Förstår ni haft en hur mysig kväll som helst!!
    Kramar!

    SvaraRadera
  7. Annelie: Det är jag som är kort =) Om du tänkte på den bilden. Vet inte hur lång mr Make är men mr Sambo är 1,93.

    SvaraRadera
  8. Annelie & Helen: och mr Make är runt 1,85, bara för att få rätt på längderna... ;o) Kram på er snyggosar!

    SvaraRadera
  9. Helen; jo jag förstod det sent om sider.. Din make är allttså som min make i längd! (nästan..1,94 men han är kortast i hela sin släkt!)
    Josanne; jag är lite "förvirrad o halvtrött/halvblind! Dessutom tar det ett tag nu för tiden innan "poletten trillar ner"..
    KRAMAR TILL ER!!

    SvaraRadera