Powered By Blogger

lördag 30 juli 2011

En sommar-Molly på rea och en pre-fall att dö för…

… det var vad som, ytterst spontant, fick följa med mig hem från Malmö igår. Den förstnämnda har jag dock provat ett par gånger tidigare och inte riktigt kunnat få ur skallen. Så det var liksom på tiden att jag slog till på den, som är:



















Dipdye cardigan, vintage lite lilac

Sorry för sunkiga bilder men det är städröj som gäller i köket här så därför är scenen runt min fotospegel upptagen med prylar och skräp och rymmer således inte tant i provartagen. Därför får ni nöja er med de jag butiksknäppte igår. Vilket även gäller för mitt andra köp. På Iisa. En blixtförälskelse direkt vid vårt första möte, i alla fall från min sida:



















Multi anglaise ltd blouse, white

Jag skulle nog vilja kalla denna pre-fall att dö för som en smula stor i storlek eftersom jag kom i en 2:a. Och det är absolut inte varje dag det händer. Längre… Så kärlek på dubbel front här alltså… :o) Och det var allt från mig för den här gången. Peace & Love!

10 kommentarer:

  1. Multi anglaise ltd blouse är ju helt galet snygg på dig! Kram Linsan

    SvaraRadera
  2. Vilka finingar du fick med dig hem!!! Blusen är som gjord för dig!
    Kram Helena

    SvaraRadera
  3. Koftan är verkligen snygg på dig, superbra köp tror jag! Sedan den där lilla vita blusen, den du..skulle gärna få flytta hit! Dags börja jaga den alltså! Grattis till dina bägge köp!
    Ha en fin dag!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Tack tack!!! Vad snälla ni är! Och vad glad jag blir att ni tycker att jag passar i den… :o) Massa Kram!

    SvaraRadera
  5. Jag har också köpt min anglaise på Iisa, jag blev jätteglad att hitta den där. Då hade jag provat den i svart i Göteborg men den vita är bara så fin.

    SvaraRadera
  6. Ååå vad fin du är i den!!
    Kram fr Mr Makes mamma ;)

    SvaraRadera
  7. Anglaisen är ju bara sååå snygg och passar superbra på dig. Älskar min som jag panikköpte när tunikan i samma serie uteblev från Deepfling. Ångrar definitivt inte det köpet... :-)

    Bra köp med koftan också.

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  8. Skitsnygga båda två, passar dig perfekt! :-)
    Blir nog en sväng neråt Höganäs m gubben om sisådär en månad, vad sägs om fika i HBRG fred, lör el sönd.? Vet inte helt dagen än. Jag mejlar!
    Kram/Tina

    SvaraRadera
  9. Dipdyen är jättefin! Den är ju så skön :) Anglaisen skulle jag gärna ha! Ha en fortsatt skön helg! Kram

    SvaraRadera
  10. Tackar tackar! Ni vet hur man gör en tant glad... :o)
    Tina: Absolut!!! Bara hör av dig när du vet när det blir. Jag kan ta mig till Höganäs också om du vill, mina forna arbetsdomäner...
    Kram på er allihop!!!

    SvaraRadera