Powered By Blogger

torsdag 14 juli 2011

Lista; nyfiken på ur Odd Molly höst 2011

Jag har faktiskt inte ett enda ynka litet måste-ha ur höstens kollektion. Jag hade änglatunikan ur pre-fall, som numera bor här, men jag hittar inte ett enda plagg bland efterföljarna som väcker ens i närheten av lika mycket kärlek som den. Däremot finns det ett litet gäng bubblare, bestående av plagg som kanske kan bli favoriter när jag får lägga ögonen på dem i verkligheten. Så det blir de som får ta upp plats på denna lista. I ordning från den allra mest intressanta och neråt.

Keyhole jacquard dress, dark lilac

Denna, och även den svarta som jag inte hittade någon produktbild på, har jag förbokat hos Folk Malmö så därför får den inta förstaplatsen. Den kan vara allt från superfin till galet ful när den hamnar på min kropp men det återstår att se. Jag tänker mig det första alternativet och då som klänning i kombo med leggings, Primeboots och skinnjacka. Och en smalare kropp… helst... :o)

Belle blouse, turquoise

Även den rosa och den vita ingår i listan här. Känner att färgerna måste ses i verkligheten innan de blir utsatta för någonslags bedömning. Jag har ju en Haystack blouse, den galet rosa och jag skulle gärna ha någon till i annan färg. Men när jag jämför produktbilder så tycker jag att den här är ett strå vassare så därför inväntar jag och ser om jag har rätt innan jag slår till på någon mer blouse.

Rock-a-fellow silk slip dress, vintage chalk

Jo jag vet att jag redan har en hel hop av sidenunderklänningar av detta slag. Men nya färger kräver nytt intresse. Förutom denna i chalk är jag även nyfiken på den i djuprosa och den mörkgrå. Att de inte finns med på någon måste-ha lista, som de har gjort tidigare handlar om att jag just har rätt många redan. Och inte minst att Wunder underdressen storstilat har knatat om den i popularitet hos mig.

Opulent blouse, grey

Fin eller ful? Fulsnygg kanske? Svårt att avgöra på produktbilden men jag kan ändå inte riktigt sluta titta på den så därför fick den haka på här.

Mulan 3/4 tunic, dark lilac

Även denna kommer i andra färger, som rosa, vit och turkos, som kanske också kan bli små kärlekshistorier vad det lider. Har en känsla av att det kommer att bli passformen som får avgöra om dessa blir hiss eller diss.

Wunderwear sequin long dress, dark red

Denna har konkurrens om min uppmärksamhet av sin lite blekare syster i lite rose. Båda superfina men med lite olika användningsområden. Precis som med keyholen så kan jag tänka mig att denna nog kan vara skitläcker som klänning. På rätt kropp, förhoppningsvis min och om materialet och längden faller mig i smaken så är det inte omöjligt att en av dem blir adopterade hit.
Artwork silk s/s dress, dark indigo

Färgen är egentligen inte riktigt jag men jag tycker att mönstret är så himla gulligt att jag ändå måste ha denna med här. De andra färgerna den kommer i tilltalar mig inte alls däremot men de kan ju te sig i annat sken i verkligeheten så man vet aldrig. Speciellt inte eftersom siden är mitt favoritmaterial i Mollysar.

Gosee short dress, white

Ryggen är underbar men framför allt så har jag målat upp en bild av att det här kan vara en mjuk och skön liten sak som kan passa ypperligt under kulna höstdagar. Om inte tyget är för tunt och sladdrigt för då går den troligast bort. Vilket tiden får utvisa…

Kanske är det inte så jäkla roligt för er att ta del av mina listor men för mig är det kul att se i efterhand hur jag tänkte innan och hur det blev liksom. Vintern har jag inte hunnit titta närmre på men det kommer. Kanske imorgon eller så… för nu tänkte jag hålla kväll och istället kasta mig framför tv´n med kinamaten som mr Make är på väg hem med. Kram för idag! Var rädda om er själva och varandra!

6 kommentarer:

  1. Inte mina val, men tror de passar till dig! Jättekul att se i efterhand vad man faktiskt föll för till slut, för nog blir väl nånting :-)

    Kram kram!

    SvaraRadera
  2. Goosen är jag sugen på jag med! Fast i indigo. Tänker inte boka den dock, tänker vara lite vuxen och prova först;) Och jävlars vad gott med kina-mat......Kram gumman!

    SvaraRadera
  3. Oslotigern: det är nästan det som är lite kul, att vi alla har så olika val, men oftast något samma, vilket jag inte har sett än inför hösten. Ja något blir det alltid, annars är det något gravt fel som kräver läkarvård... ;o) Kram!

    Linda: missade nog den i indigo på produktbilderna. Men jag är sjuklt nog mest insnöad på vitt just nu. Ja kinamat tackar man aldrig nej till. Min favorit ikväll dessutom: Sze Chuan med räkor. Godare kan det knappast bli... :o) Kram!

    SvaraRadera
  4. Fina val det där...jag har nog inte kollat så noga än...och nu kom jag på att jag ska maila dig bums!!

    kram

    SvaraRadera
  5. Artwork silk s/s dress, dark indigo gillar jag också men har ju fått för mig att jag inte funkar i blått =)

    Lite jobb strax och sen...
    Soon kombatant, soon... =)

    SvaraRadera
  6. Lingon: då får jag ju kolla min mail bums… håll tummarna att den inte strular…. :o) Kram!

    Helen: samma här, har också fått för mig att jag inte funkar i mörkblått… vi får väl testa sen och se om vi har rätt eller inte… japp, soon! :o) Kram!

    SvaraRadera