Powered By Blogger

onsdag 20 juli 2011

Den rosa drömmen är här - på paradplats

Det har varit en jävla massa gnäll. Det har varit depp och en hel hop av tårar i den här bloggen i de senaste inläggen. Så nu är det dags att skuffa det åt sidan och istället kasta sig över något kul, färgstarkt och alldeles alldeles underbart:



















Sorry för skitbilder som inte gör den rättvisa… alls… men japp, Berry dress, dark pink is in the building! Blixtsnabbaste leveransen av supertrevliga kanonsäljaren MsMini. Eftersom jag vet att du läser här; tack som fan! :o)

Planen är att klänningen ska få figurera som dagens stass väldigt snart så då får ni se den på också. Till dess hänger den på paradplats i köket, det rummet där jag spenderar mest tid och därför kan se den bäst och mest. Trots att det kanske är ett galet grepp, med paradplats, eller?… Är det kanske fler än jag som gör så, hänger favoritplagg framme för att titta, klämma lite på och bli glad av?
Oftast är det nykomlingar som får paradplatsen här, fast det händer faktiskt att jag låter även andra plagg, som jag är superglad för, få en stund i rampljuset lite då och då… :o)

Hoppas ni får en bra dag. Var rädda om er själva och varandra. Kram på er!

16 kommentarer:

  1. Den färgen är helt underbar!!! Jag förstår att du är lycklig som fått hem den! Och paradplats... Ja, jag hänger alltid mina nya efterlängtade plagg utanför garderoben ett tag, så jag kan njuta av dem :-) Gör inte alla det? Känns inte alls galet ;-)
    Kram Helena

    SvaraRadera
  2. Grattis till den juvelen! Gissar den kommer passa dig förträffligt!
    Handlade i samma veva av samma snabba, trevliga säljare. En rosa Canna som jag kände stort behov av, bara så där du vet.. Supernöjd även jag!
    Ha en fin dag!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Men du..såååå fin alltså, längtar tills du visar den på !! Japp, jag är likadan..hänger framme mina senaste, finaste plagg på paradplats, så att jag kan se dom..galet, tokigt..inte vet jag...fniss..Kul att höra att någon annan gör samma..
    Just nu hänger Bakers Cross dress framme..
    Väntar på paket idag, budade hem en X-stitch i vitt med bruna broderier, har sökt efter den..kanske den får hänga på paradplats då !!
    Kraaam Anette

    SvaraRadera
  4. Grattis till ett lyckat köp :-) Jättefin är den

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  5. Grattis till finaste klänningen. :) Nej, jag har ingen ställe att hänga så att de kan få en paradplats.
    Kram

    SvaraRadera
  6. Så himla fin är den :) Urläcker färg. Ha en bra dag! Kram

    SvaraRadera
  7. Härligt att den är hemma! Jättefin! låter också plagg som jag gillar hänga framme så jag kan se dem :) Kram

    SvaraRadera
  8. Ååååh, den är superfin!! Klart den ska ha en paradplats så att du kan njuta lite extra av den :) Kram Linsan

    SvaraRadera
  9. Och dumma jag som släppte båda denna och den röda ur händerna i våras på Freeport.. Samples var det oxå, så skitbilliga.... Var tbx dagen efter men då var båda borta!!! Såklart. Kan man ångra sig mer???
    Kram/Tina som sitter på tåget t DK just nu

    SvaraRadera
  10. Grattis till den fina klänningen!! Kramar

    SvaraRadera
  11. Fan då vad jag vill ha en sån!! Mina finheter får parad-plats på garderoben i sovrummet ett tag, då kan jag ligga i sängen och beundra dom:) See you tomorrow!! Kram

    SvaraRadera
  12. Så fin den är och helt rätt på dig!
    Jag hänger också kläder på paradplats, funderar på att ha flera ställen så man kan njuta mera.
    kram!

    SvaraRadera
  13. Åhh, vill ha!! Är det så att Berry är stora i storlek?? Har annars stl 1 på Mollisar, ska jag gå ner till stl 0 nu då?? Vilken storlek tog du Josanne??
    Kram Linda

    SvaraRadera
  14. Tusen tack snälla för kommentarer! Ni är bäst!

    Linda: de är nog lite stora, jag ligger mellan 2 och 3 och jag har 2 i Berrysarna. Vågar tyvärr inte tipsa dig om du ska gå ner eller inte för de är normala över byst och ärmar tycker jag. Hoppas du hittar rätt!

    Kram på er allihop!

    SvaraRadera
  15. Jaha du då är det väl bara för dig att putta min mr Sambo lite i rätt riktning nu då så du får användning för den ;)

    SvaraRadera
  16. Helen: haha... ja det hade varit najs... ;o) Kram!

    SvaraRadera