Powered By Blogger

lördag 9 juli 2011

Fikaträff i Helsingborg? Strultanten gör ett nytt försök...

Jag har förstått att det är några stycken Mollytokar som bor i samma stad som mig, med omnejd, som brukar läsa här. Vilket fick mig att kasta ut en förfrågan om det var någon som kände för en opretentiös fika. Det var det var, flera stycken, vilket gjorde mig skitglad!

Det var ungefär 1,5 månad sedan och ingenting har hänt. För strultanten här har inte ryckt tag i det som hon hade tänkt... sorry... :o(
Vilket beror på en massa olika privata och personliga omständigheter och INTE på att jag har ångrat mig. För det har jag INTE. Jag vill supergärna träffa er! Så därför gör jag nu ett nytt försök att få ihop en krusidullfri fikadejt i Helsingborg.


Med ett datum för att det ska bli av nu. Som är lördagen den 23 juli, om precis två veckor alltså. Antingen om vi går till något café i city eller om vi kanske ska satsa på en picnic i någon park istället, kanske ett knytkalas, bara för att det kan vara kul... tycker jag. Vad hade ni känt mest för, café eller picnic???

Har ni lust att haka på så plita ihop en kommentar här eller om ni hellre vill maila mig på oddjosanne@gmail.com, så tar vi allt med tid och plats och sådant via mailen i fortsättningen istället. Och kom supergärna med förslag på var ni skulle vilja stråla samman! Även ni som hörde av er förra gången får gärna höra av er igen om ni känner för att följa med, för tyvärr har jag råkat hårdrensa i min inkorg så era mailadresser har försvunnit... :o( Strultant som sagt...

Det var allt för mig just nu. Men vi ses igen lite senare om ni har lust. Kram!

12 kommentarer:

  1. Åh, vi som ska söder över men i början på veckan... Den 23 ska vi på fest på hemmaplan :-( Vill så gärna träffa dig och de andra goa "töserna" igen!!!

    SvaraRadera
  2. Hej
    JAAAA jag tror jag kan. Hittar dock dåligt i H-borg, men det ordnar sig. Kan heller inte va me så jättelänge (pga hund ensam hemma), så för mig är det ok med fika, men picknick går också bra, men det brukar ofta bli en lite längre tillställning så då drar jag hemåt när jag tycker jag måste.... bla bla, Jättekul i alla fall. kram
    min mail är: annista AT comhem.se

    SvaraRadera
  3. Åh, hade varit kanonkul men är tyvärr på västkusten då.. Kanske en annan gång :) Kram

    SvaraRadera
  4. Åh va kul, varför bor jag så långt ifrån???? Ha det bäst:-)
    Kram

    SvaraRadera
  5. Ååå....vill oxå bo i Helsingborg!!!

    Kram

    SvaraRadera
  6. Den dagen drar vi hem till by-håla igen....
    Hoppas att du mår bättre nu:) Kram gumman!
    (Jag sörplar i mig lite Lemmy-vin just nu och jäklar vad gott det är! Rekommenderas starkt!)

    SvaraRadera
  7. Hade jag varit i Sverige då hade jag kommit!! Men landar i Oslo den dagen. Kanske nästa gång :-)

    Kram kram

    SvaraRadera
  8. Nääää.....ledig ALLA helger annars, men just den dagen ska vi ha kalas för äldste sonen!! :(
    Jag som sååååå gärna hade velat följa med på träffen! Skrev upp mig när du slängde ut förfrågan för 1,5 månad sen och såg fram emot att äntligen träffas! Får hoppas på en repris då istället....suck!
    Kram!

    SvaraRadera
  9. Lillis: synd! Jag har mailat dig! Kram!

    Annika: JA vad kul! Jag möter såklart upp dig, antingen om du tar tåg eller bil och parkerar där det är billigt och lätt för dig att hitta, och så går vi tillsammans till var det nu blir. Jag mailar dig i veckan. Kram!

    Sofie: synd men det är fler som inte kan så jag funderar på en fikaträff till i mitten på augusti. Vad sägs om det? Kram!

    Marika: ja det är skitdumt att det här landet är så förbaskat lååångt... Kram!

    Mia: ingen kul stad att bo i om du frågar mig men jag förstår vad du menar. Hade varit kul om du bott här tycker jag. Kram!

    Linda: o en vecka är ni i Skåneland, najs att ha en nära... ;o) Fan, jag måste nog också slå till på lite Lemmyvin nu... :o) Kram!

    Oslotigern: hmmm... är du möjligen i Skåne tidigare den veckan?... Mailar dig strax. Kram!

    Nettan: fan, rent ut sagt, vad typiskt! Och trist! Men som jag skrev till Sofie så funderar jag på en fikaträff till i mitten på augusti eftersom det är fler som inte kan nu men vill. Hade du kunnat och velat då? Kram!

    SvaraRadera
  10. Jaaa, gärna i augusti :) Kram!

    SvaraRadera
  11. JAAAA!!! Räkna med mig i augusti! :o)
    Då ska inget hindra mig....haha.
    Kram!

    SvaraRadera
  12. Får en annan mes också komma? Jag skulle så gärna, men just helgerna i juli är inget bra.
    Kram

    SvaraRadera